Türkiye'nin otomobili Togg teslimatlarını hızlandırıyor

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, T10X modeli için başlattığı teslimat sürecinde önemli bir aşamaya ulaştı.

Güncelleme:

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, T10X modeli için başlattığı teslimat sürecinde önemli bir aşamaya ulaştı. İlk 20 bin şanslı müşteriye araçlarını teslim eden Togg, şimdi sıra yedek müşterilere geldi. Yedek listedeki 20 bin kişiye mail atan Togg yönetimi, Trumore üzerinden ödeme yapmaları durumunda araçlarını teslim alabileceklerini bildirdi.

Türkiye'nin otomobili Togg teslimatlarını hızlandırıyor resim: 0

Trumore üzerinden hızlı ve kolay ödeme imkanı

Gönderilen e-postada, Trumore mobil uygulaması üzerinden nakit ödeme yapılabileceği vurgulandı. Nakit ödemelerde 3 iş günü, kredili ödemelerde ise 5 iş günü ödeme süresi verilen müşterilere, şasi ve motor numaralarının görünür hale geleceği belirtildi. Görünür hale geldikten sonra sürecin aktif olarak başlayacağı ifade edilen mailde, satış destek danışmanları tarafından sürecin yönetileceği bilgisi paylaşıldı.

Togg'un hedefi, 2024 yılının ilk 4 ayında 20 bin aracı müşterilere teslim etmek. Ekim ayında başlayan teslimatlar, Türkiye'nin otomobil sektöründeki yerli ve milli marka gururunu artırmaya devam ediyor. Togg, Türkiye'nin gururu olan yerli otomobili T10X modelinin teslimat sürecindeki hızlı ilerleyişiyle dikkat çekiyor. Teslimatları gerçekleşen ilk 20 bin şanslı müşteriden sonra sıra yedek müşterilere gelmiş durumda. Togg, yedek müşterilere yaptığı bildirimde Trumore mobil uygulaması üzerinden nakit ödeme imkanı sağlıyor.

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800