Toyota'dan yeni logo! İşte görüntüsü...

Toyota'nın logosu, hibrit araçlar için baştan aşağı yeniden tasarlandı. Şirket, artık mavi rozet yerine logoda mavi tonları tercih ediyor.

Elektrikli araçların dünya genelinde yaygınlaşmasıyla birlikte, Toyota benzersiz bir yaklaşım benimsemeye karar verdi. Japon şirketi, hibrit modellerini vurgulayarak bu alandaki stratejisinde değişikliklere gidiyor. Toyota, hibrit araçlarda kullanılan logosunu mavi çizgilerle donatma uygulamasından vazgeçerek, standart logosuna geri dönme kararı almıştır. Elektrikli ve hibrit modellere ise artık rozet ekleyecek.

Toyota, uzun bir süredir hibrit araçlarında mavi tonlardaki bir logo kullanmaktaydı. Ancak şirket, bu araçları farklı bir şekilde kategorize etme amacıyla rozetli bir değişiklik yapma kararı aldı. Toyota'nın hibrit araçlarının logosundaki mavi çizgiler kaldırılacak ve yerine mavi bir rozet eklenecek.

Toyota'dan yeni logo! İşte görüntüsü... resim: 0

2024 Toyota Camry, bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacak ve yeni rozetle sunulan ilk model olacak. Bu aynı zamanda markanın, 2009'dan bu yana hibrit teknolojisini simgeleyen ikonik logodan vazgeçtiği anlamına geliyor. 

Toyota'dan bir sözcü, şirketin onlarca yeni elektrikli otomobil üzerinde çalıştığına dikkat çekerek, hibriti temsil eden mavi logonun bZ4X SUV gibi modellerde kullanılmayacağını belirtti. Ayrıca, şirketin "Beyond Zero" (Sıfırın Ötesinde) markası altında piyasaya sürülecek ilk elektrikli aracın bZ4X olacağını ve bu modelin 2024 yılının başlarında satışa sunulmayı planladığını belirtti. 

Toyota'nın mevcut hibrit modelleri, bir sonraki nesillerine kadar mavi logoyu kullanmaya devam edecek. Ancak şirket, elektrikli seçeneklerini genişlettikçe rozet sistemine geçiş yapacak.

Etiketler Toyota
Yorumlar
Kalan Karakter 800