Togg'un yeni modeli T10F fastback tanıtıldı

Türkiye'nin küresel mobilite sektöründeki öncü teknoloji markası Togg, 2019'da tanıtımını yaptığı ikinci doğuştan elektrikli akıllı cihazının güncellenmiş versiyonunu, T10F adıyla dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024'te kamuoyuyla paylaştı.

Güncelleme:

Togg, Las Vegas'ta başlayan CES 2024 fuarında yer alarak, daha önce CES 2022'de ses getiren Konsept Akıllı Cihaz ve CES 2023'te öne çıkan Beyond X deneyiminden sonra, ikinci akıllı cihazı T10F'yi dünya sahnesine taşıdı. ToggCEO'su Gürcan Karakaş, fuarın açılış sunumunda uluslararası katılımcılar ve medya mensuplarına hitap ederek, üçüncü kez dünyanın en büyük teknoloji fuarına katıldıklarını belirtti.

Karakaş, T10F'in tasarımının C segmentindeki ilk akıllı cihazları T10X'in ardından gelerek sedan kullanıcılarının beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandığını ifade etti. 27 Aralık 2019'daki ön gösterimde tasarım ipucunu vermiş olmalarına rağmen, güncellenen tasarımıyla T10F'i günümüz tasarım dinamiklerini yansıtan bir fastback olarak tanıttıklarını söyledi. Karakaş, T10F'in Türkiye merkezli olarak 2025 yılından itibaren kullanıcılara sunulacağını açıkladı.

Togg'un yeni modeli T10F fastback tanıtıldı resim: 0

İlk Almanya'da satışa sunulacak

CEO ayrıca, CES fuarında ikinci akıllı cihazları T10F ile birlikte, küresel pazarlara açılmaya hazır olan dijital deneyim platformu ve temiz enerji çözümlerini de ziyaretçilere tanıttıklarını belirtti. T10X'in Avrupa'da ilk olarak Almanya'da yıl sonunda satışa sunulacağını da ekledi.

Togg'un verdiği bilgilere göre, T10F ve T10X gibi cihazlar, kullanıcıyı merkeze alan, sürekli internet bağlantısıyla akıllı yaşam çözümleri sunan, uzaktan güncelleme ile sürekli gelişen birer cihaz olarak öne çıkıyor.

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800