Togg'un 2024 yılı sipariş takvimi belli oldu

Türkiye’nin 81 ilinde 19 bin 583 kullanıcısını 2023 yılı boyunca T10X akıllı cihazlarıyla buluşturan Togg, 2024 yılı için sipariş takvimini açıkladı.

Güncelleme:

Türkiye'nin küresel mobilite sektöründeki öncü teknoloji markası Togg, 2024 yılında T10X modelini daha geniş bir kullanıcı kitlesiyle buluşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor.  Bu yılki sipariş sürecinde çekiliş uygulanmayacak ve teslimatlar sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve üretim planlamasına bağlı olarak gerçekleşecek. 

2023 yılında 6-10 Ocak tarihleri arasında yapılan çekilişte yedek listede yer alan kullanıcılara, konfigürasyonlarını güncelleme imkanı sunulacak. Ayrıca, 15-19 Ocak tarihleri arasında 2023 yılında gerçekleştirilen çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara sipariş oluşturma önceliği verilecek. 

20 Ocak itibarıyla sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açılacak. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş almayı planlıyor.  Togg, akıllı cihazlarda kullanılan güvenlik ve konfora yönelik yazılımları düzenli olarak güncelleyerek, cihazların uzun süre yenilikçi kalmasını ve bu sayede yüksek ikinci el değerine sahip olmalarını hedefliyor. 

Togg'un 2024 yılı sipariş takvimi belli oldu resim: 0

2024 üretim yılı T10X modelinde, standart 18 inç jantlara sahip V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla erişim alt yapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası özelliklerini içeren "teknoloji ve konfor" paketiyle sunulacak. Kullanıcılar, istedikleri takdirde arkadan itişli V1 donanım tipini uzun menzil seçeneğiyle de satın alabilecekler. 

Standart 19 inç jantlara sahip V2 donanım tipinde ise V1'de sunulan özelliklere ek olarak; elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk özelliklerini içeren "kış paketi" ve acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi standart olarak sunulacak. 

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800