TOGG yeni bir teslimat rekorunu daha kırdı! İşte Kasım ayında teslim edilen TOGG sayısı

Yerli ve Milli otomobil TOGG, Kasım ayında şimdiye kadar ki en çok teslimat rekorunu kırmayı başardı.

Güncelleme:

Yerli ve Milli otomobil TOGG, Kasım ayında şimdiye kadar ki en çok teslimat rekorunu kırmayı başardı. Her geçen gün artan teslimat hacmi ile birlikte TOGG kullanan pek çok kişi bulunuyor. Üstelik ülkemizde her ilde TOGG görülmeye başlandı bile. İşte TOGG teslimatları ile ilgili güncel bilgiler…

Yerli araç üreticisi olarak karşımıza çıkan TOGG, T10X modeli ile adeta teslimattan teslimata koşuyor. Buna göre ünlü otomobil markası mart ayından bu yana çekiliş ile 20 bin kişi belirledi ve toplamda ise 13.572 kişiye teslimat yaptı. Her geçen ay daha fazla teslimatın yapıldığı günümüzde TOGG teslimatları ile adeta rekor kırıyor.

TOGG Kasım’da teslimat rekoru kırdı!

Kasım ayında tam 4.401 adet TOGG teslim edildi. Buna göre teslimat anlamında ciddi bir aşamanın geride kalması ile birlikte TOGG’nin yeni hedefi de ortaya çıkmış oldu. Buna göre 5.000 teslimat ile yeni rekorların kırılması artık an meselesi. T10X almak isteyen kullanıcıların hala sırada beklediği bu durumda ise araçların fabrikada kalma süreleri hiç yok. Banttan çıkan araç direkt olarak satılıyor.

Etiketler Otomobil Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800