TOGG teslimatta her gün yeni bir rekor kırıyor! Üretim kapasitesi aylık olarak…

TOGG, ağustos ayında yeni bir rekor kırdı ve aylık olarak teslimat süresini 2.000 adet civarına çıkarmayı başardı. Üretim kapasitesinin artması konusunda gerekli çalışmaları yapan TOGG, bu anlamda çıtayı her geçen gün daha yukarıya taşıyor.

Güncelleme:

TOGG, 1 – 16 Ağustos aralığında 909 adet T10X üretimi gerçekleştirdi. Bu ürettiği araçları sahiplerine teslim eden firma ay sonunda toplamda 1965 adet kadar teslimat yaparak rekor kırdı. Halen alıcıların sırada beklediği TOGG ile ilgili taleplerdeki artış son sürat devam ediyor.

TOGG teslimatta her gün yeni bir rekor kırıyor! Üretim kapasitesi aylık olarak… resim: 0

Bugüne kadar toplamda 3400 adet TOGG teslimatı yapan firma, 2023 yılında toplamda 28.000 adet araç teslimatı yapmayı planlıyor. Üretim kapasitesini bu minvalde her geçen gün geliştiren TOGG, yeni araçları sahipleri ile buluşturma konusunda kararlı. Üstelik ürettiği araçların 20.000’ini de bireysel müşterilerine verecek. Buna göre kalan süreçte TOGG aylık olarak 4155 adet kadar teslimat yapması gerekiyor.

2030 yılında yollarda 1 milyon TOGG olacak

Türkiye’nin yerli otomobili olarak piyasalara çıkan TOGG, bu anlamdaki en büyük hedefi ise 2030 yılında olacak. Bu yıl itibari ile yollarda tam 1 milyon araç olması planlanıyor. Şirket aynı zamanda -SUV dışında C-X Coupe, C-Sedan, B-SUV ve C-MPV gibi 4 farklı araç üreteceğini de açıkladı.

Türkiye’nin otomobili olarak piyasaya çıkan ve yollarda Türk araçlarının görülmesini sağlayan TOGG’e halk arasında da ilgi son hız devam ediyor. Aylık olarak ileriki dönemlerde daha fazla teslimatların yapılabilmesi ile birlikte sadece ülkemizde değil diğer pek çok farklı ülkede de TOGG’yi yollarda görme şansınız olacaktır.

Etiketler Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800
Kemal Akalp
20000 hak sahibinin tamamına 2023 yılında teslimat, bence imkansız, bu üretim sayısıyla, birde araya kamu kurumları ı soktular, 1924 ün Nisan ı bulur