Togg sedan modelini 2024'te tanıtacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2024 yılının sonuna doğru Togg'un sedan modelini tanıtacaklarını ve 2025 yılında üretimine başlanacağını duyurdu.
Güncelleme:
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Paradurumu'na abone olun
Paradurumu'na Google News'te abone olun
Abone OlSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Haber Global'deki değerlendirmesinde, Togg'un toplumun ortak bir başarısı olduğunu vurgulayarak, ülke genelinde şu anda 1 binden fazla Togg'un trafiğe çıktığını belirtti. Kacır, her geçen gün artan Togg sayısına dikkat çekerek, önümüzdeki yılın üretiminde bu yılın üç katına yakın bir artışın gerçekleşeceğini ifade etti.
Kacır, "Togg, 2024 sonunda sedan modelini kamuoyuna tanıtacak. 202 itibarıyla Togg araçları Avrupa'ya ihraç edilmeye başlanacak. Yine 202
'te bu defa sedan araçlar üretilmeye başlanacak." dedi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlar