Tesla,Türkiye yatırımlarını artırıyor! Elektrikli otomobil derken şimdi de o sektöre yatırım yapıyor

Özellikle Türkiye'de Supercharger istasyonları kurmaya başlayan Tesla, yatırımlarını genişletme kararı aldı.

Güncelleme:

Dünyaca ünlü elektrikli otomobil üreticisi olan Tesla, Türkiye’ye yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Ünlü firmanın elektrik otomobil pazarlaması sonrasında yollarda giderek yaygınlaşan Tesla marka otomobiller ile birlikte elektrik şarj istasyonları kurmaya başladığı da görülüyor. Özellikle Supercharger istasyonları kurmaya başlayan Tesla, yatırımlarını genişletme kararı aldı.

Elektrikli otomobiller giderek daha fazla kişinin dikkatini çekiyor. Bu bağlamda dünyanın en büyük otomobil tedarikçisi durumunda bulunan Tesla’da ülkemize yatırımlarını artırıyor. Birçok konuda başı çeken ünlü elektrikli otomobil tedarikçisi şu sıralarda da şarj istasyonları kurma konusuna hız vermiş durumda.

Supercharger yatırımları başladı

Tesla, kendisi için geliştirdiği Supercharger istasyonlarını Türkiye için genişletme kararı aldı ve bu kararı uygulamaya başladı. Yeni şarj istasyonları kurmak için kolları sıvayan Tesla, bu anlamda gerekeni de yapmaya hazırlanıyor. Tesla sahibi olanlar için bu şarj istasyonları 7.8 TL / kWh ücret ile dolum yaparken diğer otomobil sahiplerine 8.6 TL / kWh ücret ile dolum yapıyor. Şuan için genişletilmesi konusunda çalışmaların devam ettiği ve kısa sürede Türkiye’nin pek çok şehrinde, pek çok noktasında görülmeye başlanacağı ifade ediliyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800