Sınırlı sayıda üretildi: İşte Fiat Egea Limited'in özellikleri...

Türkiye'nin en popüler sedan otomobili olarak bilinen Fiat Egea, kullanıcılara sunulmak üzere yeni bir donanım paketi ile geliyor. Bu özel versiyon, Fiat Egea Limited adıyla tanıtılıyor ve sınırlı sayıda üretilecek. İşte bu özel seri Fiat Egea Limited'in detayları...

Fiat Egea, uzun süredir en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alarak "ezber bozan sedan" mottosuyla piyasaya sunuluyor. Fiat Türkiye, özel yıldönümleri veya önemli kilometre taşlarını özel serilerle kutlama geleneğine sahip bir marka.

Fiat Egea Limited özellikleri

Birkaç ay önce Cumhuriyet'in 100. yılı şerefine üretilen 2023 model Egea'larda "100. Yıl Nişanı" bulunuyordu. Fiat Egea Limited ise Türkiye'de çok satan Egea modelini özel bir donanım ve tasarım paketiyle taçlandırmak amacıyla sunuluyor. Lansman rengi olarak siyah tercih edilmiş.

Sınırlı sayıda üretildi: İşte Fiat Egea Limited'in özellikleri... resim: 0

Limited özel serisi, siyah rengiyle satın alınabilecek. Aracın dış tasarımında 17 inç bronz renk alaşımlı jantlar dikkat çekerken, ön ızgara, ayna kapakları ve kapı kollarında siyah renk vurgusu aracın sportif görünümüne katkı sağlıyor. Dış tasarımda, şoför ve sağ ön yolcu koltuğu kapılarına eklenen Limited logoları da aracın farklılığını belirtiyor.

Sınırlı sayıda üretildi: İşte Fiat Egea Limited'in özellikleri... resim: 1

Aracın iç kısmına geçtiğimizde, Fiat Egea'nın "uygun fiyatlı" hissinden farklı bir deneyim sunuyor. İç mekanda kahverengi "eco-leather" koltuklar ve kapı panelleri gibi sert plastik ve deri görünümlü plastik malzemelerin yerine daha estetik ve kaliteli malzemeler kullanılmış. Ayrıca, araçta ön park sensörü, elektrikli bel desteği, ısıtmalı ön koltuklar, arka kolçak ve Sedan modelinde eller serbest bagaj kapağı gibi özellikler standart olarak bulunuyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800