Peugeot Türkiye'ye '2023 Yılının Binek Otomobil Markası' ödülü verildi

Peugeot Türkiye, binek otomobiller kategorisinde ALFA Ödülleri'nde yılın en üst düzey müşteri markası seçildiğini duyurdu. Şirket, Türkiye pazarındaki satış başarısını müşteri memnuniyetinde de sergileyerek bu başarıya ulaştığını belirtti.

Peugeot Türkiye, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen ALFA Ödülleri'nde binek otomobil kategorisinde yılın en iyi müşteri markası seçilen firma oldu. Ödül, Hilton İstanbul Bomonti'de düzenlenen Deneyim Tasarımı ve Yönetimi Zirvesi XCO'nun ardından gerçekleşen törende Peugeot Türkiye'ye takdim edildi.

Peugeot Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu, ödül töreninde yaptığı açıklamada, bugüne kadar birçok ödül kazandıklarını ancak ALFA Ödülleri'nin tüketicilerin görüşleriyle belirlenmesi açısından kendileri için ayrı bir değere sahip olduğunu vurguladı. Reyhanoğlu, müşterileri için sürekli olarak daha iyisini hedeflediklerini ve bu çabalarının müşteriler tarafından takdir edilmesinin kendilerini motive ettiğini ifade etti.

Elektrikli modellerle başarılar devam edecek

Reyhanoğlu ayrıca, Peugeot'un başarılı satış ve yüksek müşteri memnuniyeti elde ettiği konvansiyonel yakıtlı modellerinden aldıkları güçle, 2024 yılını "elektrikli yıl" olarak belirlediklerini ve elektrikli modellerle başarılarını sürdüreceklerini belirtti.

ALFA Ödülleri'nin, AKADEMETRE'nin uluslararası standartlarla oluşturduğu kapsamlı ve özgün bir metodoloji kullanarak belirlendiği ifade edildi. Araştırma kapsamında, Türkiye genelinde rastgele seçilen 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze görüşmeler yapıldı. Müşteride ilk izlenim oluşturan satış öncesi ilişkiler, "Müşterilerin arzu boyutu," "Markayı deneyimleme istekleri," "İletişim boyutu," ve "İlişki boyutu" gibi faktörler üzerinden değerlendirildi.
 
 
 

Etiketler Peugeot
Yorumlar
Kalan Karakter 800