Otomobil devinden akıllı telefon hamlesi

Geely'nin bütçe dostu elektrikli araçlar üretmek amacıyla kurduğu Polestar, akıllı telefon sektörüne adım atmaya hazırlanıyor. Ülkemizde de faaliyet gösteren bu otomobil şirketi, Polestar Phone adlı yeni cihazları hakkında detaylar paylaştı.

Güncelleme:

Polestar, son yayınladığı videoda ilk akıllı telefon modelinin tasarımını sergiledi. Kısa videoda, Polestar 4 konsept otomobilinin kavisli ekranına sahip bir telefon görülebiliyor. Henüz resmi olarak duyurulmasa da, bu cihazın Meizu 21 Pro'nun yeniden markalanmış bir versiyonu olacağına dair söylentiler var.

Önceden sızdırılan bilgilere göre, Polestar'ın ilk cihazının Meizu Technology tarafından üretilen Meizu 21 Pro olması bekleniyordu. Meizu 21 Pro, Snapdragon 8 Serisi işlemci, 16GB'a kadar RAM, 1TB depolama alanı ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç 2K+ LTPO ekran sunuyordu.

Polestar Phone'un diğer özellikleri arasında ekran içi parmak izi sensörü, Aicy RGB LED flaş, IR blaster ve IP68 su ve toz direnci sertifikası bulunuyor. Telefonun Meizu 21 Pro ile aynı performansı sunması ve VC sıvı soğutma sistemine sahip olması bekleniyor.

Otomobil devinden akıllı telefon hamlesi resim: 0

Lansman yapılacak

Polestar, teknik özellikleri doğrulamamış olsa da, yeni video Meizu 21 Pro hakkında ipuçları veriyor. 16 Nisan'da yapılacak olan lansman ile birlikte Polestar'ın yakın zamanda akıllı telefon pazarına gireceği kesinleşecek.

Polestar aslen elektrikli araçlarını daha çok Çin pazarına sunan bir marka olsa da, son zamanlarda Polestar 4 gibi modelleriyle Avrupa'da da kendini göstermek istiyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800