Opel'den vegan iç kaplama hamlesi! Yalnızca elektrikli araç üretecek

Opel, 2025 yılından itibaren yalnızca elektrikle çalışan araçlar üretmeyi amaçlayan bir marka haline gelmeye yönelik bir hedef belirliyor. Şirketin açıklamasına göre, Opel'in elektrikli araç modellerinde kullanılan iç mekan kaplamaları, hayvansal ürün içermeyen özelliklere sahip.

Opel, güncel ürün yelpazesinde 15 elektrikli model sunmaktadır ve sürdürülebilir ve çevreci bir yaklaşım için geniş model yelpazesinde vegan iç mekan malzemelerini tercih ediyor.  Opel'in vegan iç mekan kaplamaları, geleneksel kaplamalarla aynı yüksek standartları karşılamakla birlikte markanın verimli ve sürdürülebilir yaklaşımını vurguluyor. 

Opel'in birçok modelinin iç kaplamalarının tamamen vegan malzemelerden üretilmesi dikkat çekici. Bu hayvansal ürün içermeyen malzemeler, yeni Corsa Elektrik ve Opel Astra Elektrik gibi teknolojik standartları belirleyen modellerde de kullanılıyor. 

2025 yılından itibaren yalnızca elektrikli araç üretilecek

Opel'in hafif ticari araçları arasında yer alan 'Zafira Life Elektrik' ve 'Combo Life Elektrik' gibi modeller, vegan malzemelerin kullanım alanını genişleten diğer örnekler olarak öne çıkıyor. 

Opel, 2025'ten itibaren üreteceği her modelin tamamen elektrikli bir versiyonuna sahip olacak, böylece markanın tüm ürün ailesi bugünden itibaren elektrikli mobiliteyi karşılamış olacak. Vegan yaşam tarzını benimseyen kullanıcılar için farklı model seçenekleri sunan Opel, vegan malzemelerin küresel pazarda istikrarlı bir şekilde büyümesine katkıda bulunmaya devam edecek.

Opel'in elektrikli mobiliteye yönelik çabaları, sürdürülebilir ulaşım tutkusunun temel taşlarından biri olmaya devam ediyor.

Etiketler vegan Opel
Yorumlar
Kalan Karakter 800