Opel o modeline veda ediyor! İşte yerini alacağı model...

Opel, sevilen modeliyle vedalaşma kararı aldı. İşte gelecekteki yerini alacak olan modelin adı...

Güncelleme:

Opel, sevilen SUV modeline veda etme kararı alarak Alman otomobil tutkunlarını şaşırttı. Marka, sevilen modelinin adını ve özelliğini değiştireceğini açıkladı. Ayrıca, yeni tanıtılacak olan aracın, tozlu raflara kaldırılan bir modelin devamı niteliğinde olacağını duyurdu. Peki, hangi modelle veda ediliyor ve yerine hangi araç geçecek? İşte detaylarıyla Opel Frontera...

Opel, bir dönem Avrupa pazarında büyük ilgi gören aile otomobili Meriva'nın üretimini durdurarak sert bir karar aldı. Meriva, dışarıdan bakıldığında dev bir yürüyen fanus izlenimi veriyordu, özellikle büyük camlarıyla dikkat çekiyordu.

Meriva'nın üretiminin sona ermesiyle birlikte, pazarda aile otomobili açığı oluştu. Bu boşluğu doldurmak ve pazarda daha etkin bir konuma gelmek isteyen Opel, Crossland X modeli ile bu eksikliği giderdi. 2020'de ufak bir makyaj geçiren bu SUV modeli, makyajın ardından "X" ibaresini atarak yenilendi.

Opel o modeline veda ediyor! İşte yerini alacağı model... resim: 0

Ancak, 4 yıl süren satış serüveninin ardından Opel, Crossland modeline veda etme kararı aldı. Markanın paylaşımlarına göre, Crossland'ın yerini ise eski bir arazi canavarı alacak. Opel'in 1991-2004 yılları arasında ürettiği efsanevi arazi aracı Frontera, elektrikli bir SUV modeli olarak geri dönüyor. Araçın teknik özellikleri henüz detaylı olarak açıklanmamış olsa da, elektrikli bir üniteye sahip olacağı bilgisi, yeni teknolojilere duyulan merakı arttırdı. İlerleyen günlerde araçla ilgili daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor.

Etiketler Opel
Yorumlar
Kalan Karakter 800