Nissan'dan aralık ayına özel otomobil kampanyaları!

Nissan, Türkiye'deki 30. yılını kutladığı bu aralık ayında otomobil sahibi olmak isteyenlere çeşitli kampanya seçenekleri sunuyor. Şirketin açıklamasına göre, Nissan Türkiye'nin çekici fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını birleştiren aralık kampanyaları ön plana çıkıyor.

Güncelleme:

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi sunan e-POWER teknolojisine sahip Qashqai, aralık kampanyasında 150 bin TL nakit alım indirimi ve 200 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz kredi imkanıyla sunuluyor. Bu kampanya, Qashqai'nin Designpack, Skypack ve Black Edition donanım seviyelerini kapsıyor.

Nakit alım indirimi

Platinum Premium donanım seviyesine sahip Qashqai'ler, 150 bin TL nakit alım indirimi ile müşterilere sunuluyor. Kampanya, hafif hibrit benzinli tüm Qashqai donanım seviyelerinde geçerli olacak.

Nissan'dan aralık ayına özel otomobil kampanyaları!  resim: 0

250 bin TL fiyat desteği

Türkiye'de otomotiv gazetecileri tarafından 2023 yılının otomobili seçilen yeni Nissan X-Trail, ekim kampanyası çerçevesinde tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile dikkat çekiyor. Yeni X-Trail'in benzersiz e-POWER teknolojisine sahip modellerinde geçerli olan kampanya, 250 bin TL fiyat desteği sunuyor.

B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke, aralık kampanyası kapsamında 120 bin TL fiyat desteği ve 150 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz imkanıyla satışa sunuluyor. Nissan Türkiye'nin özel kampanyaları, aralık ayında sınırlı bir süre için geçerli olacak.
 
 
 

 

Etiketler Nissan kampanya
Yorumlar
Kalan Karakter 800