Nadir bulunan 1970 model Ferrari pert oldu! Kazanın bedeli…

Nadir bulunan Ferrari otomobil karıştığı kaza sonrasında pert oldu. İtalya’da karıştığı kaza sonrasında perte çıktığı öğrenildi. Kazanın bedeli ise adeta dudak uçuklattı.

Güncelleme:

1960’lı yılların efsane otomobili Ferrari 275 GTB model otomobil karıştığı kaza sonrasında perte çıktı. 87 milyon TL değerindeki kazada perte çıkan otomobil artık kullanılamaz halde. Kazanın adresi ise İtalya oldu.

Ünü dünyaya açılan Ferrari, lüks oluşu ile birlikte pek çok tutkuna da sahip. Otomobil tutkunlarının özellikle Ferrari’nin eski model araçlarına olan ilgisinin hat safhada olduğu biliniyor. Trafiklerde de görebileceğimiz bu nadir bulunan modellerin karıştığı kazalarda da son derece ciddi hasarlar oluştuğu görülüyor. Ultra nadir bulunan Ferrari 275 GTB otomobil ise son karıştığı kazada adeta hurdaya döndü ve kullanılamaz hale geldi.

Ferrari 275 GTB 500’den az üretilmiş

Bugüne kadar toplamda 500 adetten daha az bir üretim yapılmış olan otomobilin sürücüsü ise 60 yaşında idi. Aracın yoldan çıkarak çitlere çarpması sonucunda kullanılamaz hale geldiği biliniyor. Tüm bu süreç ile birlikte efsane otomobilde ciddi bir hasar oluştuğu görüldü.

Nadir bulunan 1970 model Ferrari pert oldu! Kazanın bedeli… resim: 0

Kazanın ardından kazayı yapan 60 yaşındaki ismi bilinmeyen adamın ufak tefek sıyrıklarla kurtulduğu görüldü. Bunun yanında otomobilin ise müzayedelerde 3 milyon dolar değerlerine ulaştığı görülüyor.

Etiketler kaza ferrari
Yorumlar
Kalan Karakter 800