Mercedes-Benz o otomobili sadece Türkiye’de satışa çıkartıyor!

Alman otomotiv üreticisi Mercedes – Benz ülkemizde çok sevilen E serisi otomobilini satışa çıkartıyor.

Güncelleme:

Alman otomotiv üreticisi Mercedes – Benz ülkemizde çok sevilen E serisi otomobilini satışa çıkartıyor. Ülkemizde satışa çıkartılacak olan E 220 d 4MATIC için sadece Türkiye’de E-180 motor seçeneği yer alıyor. Dünyanın en büyük araç üretim firmalarından bir tanesinin verdiği bu karar ise sevenleri tarafından büyük bir şaşkınlıkla takip ediliyor.

E 180 araçlar, 1.50 litrelik benzinli motora sahipler. Bunun yanı sıra sadece Türkiye’de satışa sunulacaklar. Otomobilin Türkiye’de düzenlediği lansmanda soruları yanıtlayan Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, konu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mercedes-Benz o otomobili sadece Türkiye’de satışa çıkartıyor! resim: 0

Mercedes – Benz E 22 d 4Matic yollara çıkıyor

Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, "Türkiye pazarına özel ve arkadan itişli oluşuyla sportif bir sürüş deneyimi sunan E180, 170 beygir gücünde (125 kW) içten yanmalı benzinli motorun yanı sıra, 23 beygir gücünde (17 kW) elektrik motoruyla dünya üzerinde sadece Türkiyede satışa sunuluyor. Tüm bunlar bize Mercedes-Benz için Türkiyenin ne kadar önemli bir pazar olduğunu gösteriyor" dedi.

Bu açıklamanın ardından yakın zamanda yollara çıkması beklenen Mercedes-Benz için rakamlarda dikkat çekici oldu. 1946 yılından beri tam 17 milyon orta sınıf araç üretildiğini belirten Bekdikhan, E serisinin Türkiye’de bugüne kadar 82 bin adet satıldığını da belirtti.

Etiketler Otomobil Mercedes
Yorumlar
Kalan Karakter 800