Honda'dan Cybertruck benzeri elektrikli otomobil

Honda, CES 2024 etkinliğinde önceki modellerinden tamamen farklı bir elektrikli otomobil tanıtacak. Araçla ilgili ilk görseller, Honda'nın Tesla Cybertruck benzeri bir model üzerinde çalıştığını düşündürüyor. İşte aracın detayları...

Honda'nın yeni otomobili, 9 Ocak'ta CES'te düzenlenecek olan sunumda dünya genelinde görücüye çıkacak. Honda'nın CEO'su Toshihiro Mibe ve Yardımcısı Shinji Aoyama'nın, bu etkinlikte yeni modeli tanıtması bekleniyor. Sunum aynı zamanda Honda'nın gelecekteki araçlarına dair vizyonunu da paylaşacak.

Detaylar şu an için sınırlı olsa da, paylaşılan bir fotoğraftan aracın ön kısmı görülebiliyor. Elektrikli model, oldukça keskin bir ön tasarıma sahip gibi görünüyor. Tekerlek yuvası ise çok kollu jant tasarımına işaret ediyor. Tavan çizgisi ise aracın arka kısmıyla keskin bir şekilde birleşecek.

Araçtan gelen ilk görüntüler  Honda’nın Tesla Cybertruck tarzı bir model üzerinde çalıştığını gösteriyor. 

Honda'dan Cybertruck benzeri elektrikli otomobil resim: 0

Geçtiğimiz yıl boyunca Honda, çeşitli tasarımlara sahip otomobillerini tanıttı; bu modellerden biri de Prologue idi. Prologue, iç mekanında bulunan 11,3 inçlik dokunmatik ekranı ve 11 inçlik dijital gösterge paneliyle dikkat çekiyor.

Yeni model, daha sportif bir tasarıma sahip olabilir ancak Honda'nın şu anda sedan ve spor otomobil gibi performans segmentlerinde elektrikli araç sunmadığını unutmamak önemli.

Honda, 2030 yılına kadar 30 elektrikli araç ve Tesla'nın hacmiyle yarışan yılda iki milyon elektrikli otomobil satışını hedefliyor. Ayrıca, ABD'de 2040 yılına kadar tamamen elektrikli bir ürün gamına sahip olmayı planlıyor.

Etiketler Honda
Yorumlar
Kalan Karakter 800