Honda CR-V e:HEV Türkiye'de satışa çıkıyor

Honda'nın SUV modellerinden CR-V,Türkiye'deki yollarda gelişmiş yüzde 100 e:HEV hibrit teknolojisi ile Türkiye'de yollara çıkıyor. İşte özellikleri...

Güncelleme:

Yeni CR-V e:HEV, 16 Aralık Cumartesi günü Honda bayilerindeki yerini aldı ve Antalya'da düzenlenen basın tanıtım toplantısında detayları paylaşıldı. Toplantıda belirtildiğine göre, Avrupa'da bir Honda modelinde ilk defa sunulan Gelişmiş Sürüş Destek Teknolojileri (ADAS) paketi SENSING 360 ile donatılan CR-V e:HEV, bu segmentte en güvenli modellerden biri olma iddiasını taşıyor.

Yenilenen tasarımı, genişletilmiş donanımları ve Advance donanım paketi ile sunulan yeni CR-V, Kanyon Mavi, Metalik Kristal Beyaz ve Sedefli Kristal Siyah renk seçenekleriyle 3 milyon lira satış fiyatıyla tüketicilerle buluşacak.

Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada, yaptığı konuşmada, CR-V'nin SUV segmentine yön veren ilk modellerden biri olduğunu vurgulayarak, 2019'da Türkiye'ye gelen ilk hibrit SUV aracın şimdi e:HEV çatısı altında geliştirilen altıncı nesliyle tekrar yollara çıktığını belirtti. Yamada, Türkiye'deki SUV tercihlerini göz önüne alarak CR-V e:HEV'in, Honda Türkiye'nin hibrit SUV ailesini tamamlayan en güçlü modeli olduğunu ekledi.

Honda CR-V e:HEV Türkiye'de satışa çıkıyor resim: 0

750 adetlik satış hedefi

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomotiv endüstrisinin büyük bir dönüşüm geçirdiğini ve müşteri taleplerinin değişmesi ile elektrifikasyon dönüşümünün öne çıktığını belirtti. Kılıçer, gelecek yılın mart ayı sonuna kadar 650, yıl sonuna kadar ise toplamda 750 adetlik satış hedefi koyduklarını söyledi.

Yeni CR-V e:HEV'in motor performansındaki güçlenme, değişen tasarımı ve iç mekandaki yenilikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca, Honda'nın Gelişmiş Sürüş Destek Teknolojileri paketi ile donatılan araç, güvenlik konusunda öne çıkıyor. Bu model, Honda'nın hibrit teknolojisinin sunduğu avantajlarıyla, sürüş deneyiminde heyecan ve verimliliği bir araya getiriyor.

Etiketler Honda
Yorumlar
Kalan Karakter 800