Honda Civic için şok karar! Geri çağrılma anlamında rekor olabilir!

Yüz binlerce Honda Civic beklenmedik bir problem nedeniyle gerçi çağrılıyor. Yeni kasa Civic otomobillerde çıkan bu beklenmedik durum nedeniyle geri çağrılan otomobil sayısı yüz binleri aştı.

Güncelleme:

Yüz binlerce Honda Civic beklenmedik bir problem nedeniyle gerçi çağrılıyor. Yeni kasa Civic otomobillerde çıkan bu beklenmedik durum nedeniyle geri çağrılan otomobil sayısı yüz binleri aştı. Honda tarafından alınan karar ile birlikte yeni kasa Civic için direksiyon kremayeri sorunundan bahsediliyor. Peki, direksiyon kremayeri nedir?

Honda Civic için şok karar! Geri çağrılma anlamında rekor olabilir! resim: 0

Honda, geri çağırma konusunda mecburi bir adım attı ve tam 176 bin 410 aracını geri çağırdı. Söz konusu hatanın ise parça hatası değil sadece montaj hatası olduğu ifade ediliyor. Açıklamaya göre direksiyon kremayeri sorunu yaşayan bu otomobiller tekrar montaj işlemi yapılarak geri iade edilecek.

Direksiyon kremayeri hatası kazalara neden oldu mu?

Yeni kasa Honda’larda görülen bu durum birçok kazaya neden olmuş olabilir mi? Bu korkunç bilgi henüz netlik kazanmadı. Yani direksiyondaki yanlış montaj hatasının herhangi bir kazaya neden olup olmadığı şuan bilinmiyor. Ancak devam eden açıklamalara baktığımızda bu modelin Amerika için özel üretildiği bir gerçeği var. Yani sadece Amerika’da kullanılıyordu.

Honda’ya gelen çağrılar sonrasında inceleme başlatan araba üreticisi, yapılan hatanın sürüş güvenliğini etkileyecek bir hata olduğunu fark ediyor. Bununla birlikte yapılan değerlendirmeler ile birlikte 2023 ve 2024 yılında üretilen araçlar geri çağrılarak montaj hatasının düzeltileceği belirtiliyor.

Etiketler ABD Honda
Yorumlar
Kalan Karakter 800