Ford'dan Türkiye pazarına iki yeni araç! İşte fiyatları...

Avrupa'daki ticari araç sektöründe öncü konumda bulunan Ford Otosan, Türkiye pazarına yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier modellerini sundu. İşte fiyatları...

Güncelleme:

Avrupa'daki ticari araç sektöründe öncü konumda bulunan Ford Otosan, Türkiye pazarına yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier modellerini sunarak tasarım, mühendislik ve üretimdeki uzmanlığını sergiledi. Yenilikçi kombi ve van gövde seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan bu modeller, Ford Otosan'ın Avrupa'daki ticari araç üssündeki başarılarına bir yenisi ekliyor.

Yeni Courier serisi, çeşitli benzinli ve dizel güç aktarma sistemleri seçenekleriyle donatılmış olup, 8 vitesli otomatik şanzımanıyla daha rafine ve verimli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Tourneo Courier'in benzinli EcoBoost motoru, 6 ileri manuel şanzımanla 100 PS ve 125 PS seçenekleriyle kullanıcıları karşılıyor. Ayrıca, 7 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu da 125 PS gücünde. 1.5 litre dizel EcoBlue motorlu versiyon ise 100 PS gücünde olup, 6 manuel vitesli şanzımanla tercih edilebiliyor.

Ford'dan Türkiye pazarına iki yeni araç! İşte fiyatları... resim: 0

Yeni nesil Ford Transit Courier'in benzinli versiyonu, 1.0 litre EcoBoost motor seçenekleriyle 6 vitesli manuel şanzımanda 100 PS güç sunarken, 7 vitesli otomatik şanzımanla 125 PS güç sağlıyor. 1.5 litre dizel EcoBlue motorlu versiyon ise 100 PS güç ve 250 Nm tork üretirken, 6 manuel vitesli şanzımanla donatılmış durumda. Tüm bu seçenekler, hızlı ve sorunsuz vites geçişleriyle sürüş keyfini arttırıyor.

Ayrıca, Courier serisinin tam elektrikli ve bağlantılı versiyonu, Craiova fabrikasında üretilecek ve 2024 yılında müşterilerle buluşacak. Yeni modellerin başlangıç fiyatlarına gelince, Ford Tourneo Courier 917 bin 400 TL, Transit Courier ise 787 bin 900 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyatlarla, kullanıcılar hem güçlü performans hem de modern tasarımı bir arada bulabilecekleri bu araçlara sahip olma imkanına kavuşuyorlar.
 
 
 
 

Etiketler Ford
Yorumlar
Kalan Karakter 800