Fiat Professional'dan elektrikli model hamlesi! İşte fiyatlar...

Fiat Professional'ın E-Doblo ve E-Scudo adlı iki yeni tamamen elektrikli modeli, Türkiye pazarında satışa sunuldu. Peki fiyatı ne kadar?

Fiat Professional'ın E-Doblo ve E-Scudo adlı iki yeni tamamen elektrikli modeli, Türkiye pazarında satışa sunuldu. TOFAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, Fiat Professional, hafif ticari araç pazarında öne çıkan markalardan biri olarak, E-Doblo ve E-Scudo ile Türkiye'nin hafif ticari araç pazarına çevre dostu alternatifleri getiriyor.

E-Doblo, elektrik motoruyla donatılmış yeni bir versiyon olup, bayilerde iki farklı gövde tipiyle bulunabilir. 100 kW elektromotor ve 50 kW/h batarya kapasitesi sayesinde E-Doblo, WLTP döngüsünde birleşik 280 kilometrenin üzerinde ve şehir içinde 400 kilometreye kadar menzil sunmaktadır. Ayrıca, hızlı şarj ile yüzde 80 batarya doluluk oranına sadece yarım saatte ulaşabilmektedir.

Fiat'ın iş ve özel amaçlı kullanım için sunduğu E-Doblo, sadece elektrikli versiyon için özel olan "Maxi" seçeneği ile 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunmaktadır. Yük taşımacılığına yönelik Cargo Maxi gövde seçeneği ise 750 kilogramlık istiap haddi ve 3,9 metreküp taşıma hacmi ile 2 Europalet'in yan yana yüklenebilmesine olanak tanımaktadır.

E-Scudo, Fiat Professional'ın orta ticari araç segmentindeki yeni elektrikli modelidir. 75 kWh kapasiteli bataryaya sahip olan araç, 100 kW güç ve 260 Nm tork üreten elektrik motoru ile birleşik 330 kilometre ve şehir içinde 420 kilometreye kadar menzil sunmaktadır. Hızlı şarj ile E-Scudo'nun bataryası yüzde 80 doluluğa 45 dakikada ulaşabilmektedir.

Doblo ve Scudo'nun elektrikli versiyonları, içten yanmalı motorlu modellerle benzer yükleme alanı, kabin içi boyutları ve konfor özelliklerine sahiptir. Bu elektrikli araçlar, kullanıcılara bireysel ve ticari ihtiyaçlara uygun, verimli çözümler sunarak iş sürekliliğini ve düşük kullanım maliyetlerini garanti eden bir araç sahipliği deneyimi sunmaktadır. Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, yeni elektrikli modellerin, hafif ticari araç müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için sektöre öncülük ettiğini ve bu nedenle mutlu olduklarını belirtti.

Fiat Professional'dan elektrikli model hamlesi! İşte fiyatlar... resim: 0

Fiyatı ne kadar?

Verimliliği artırmak isteyenlerin gözdesi olmaya aday E-Doblo Cargo Maxi, aralık ayında özel bir lansmanla satışa sunuluyor ve fiyatı 1 milyon 354 bin 900 TL'den başlıyor.

E-Doblo'nun standart 5 kişilik gövdesi 1 milyon 599 bin 900 TL'den başlarken, 7 kişilik Maxi seçeneği ise 1 milyon 619 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. Fiat'ın orta hafif ticari araç segmentindeki yeni modeli E-Scudo ise 1 milyon 749 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla tüketicilere sunuluyor.


 
 
 
 

Etiketler Fiat
Yorumlar
Kalan Karakter 800