Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de! Fiyatı ne kadar?

Peugeot 208, Avrupa'da kendi segmentindeki en beğenilen seçeneklerden biri olarak biliniyor ve şimdi Türkiye'deki tüketicilerle buluşuyor. İşte özellikleri ve fiyatı...

Güncelleme:

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Peugeot'un Türkiye pazarında sunulan yeni 208 modeli, üç farklı motor seçeneği ile tüketicilere sunuluyor; bunlardan ikisi benzinli ve biri elektrikli.

Şehir otomobillerindeki dokuzuncu jenerasyon temsilcisi olan yeni 208, 498 kilometrelik şehir içi menzile sahip tamamen elektrikli versiyonuyla dikkat çekiyor. Yenilenen tasarımı, ileri teknolojileri ve güçlü sürüş keyfi sunan güç-aktarma sistemiyle birlikte bu model, Türkiye'deki otomobil tutkunlarını heyecanlandıracak.

EAT8 otomatik şanzımanlı ve benzinli motor seçeneğine sahip olan yeni 208, Active Prime, Allure ve GT donanım seçenekleriyle Türkiye pazarına sunulurken, elektrikli motor seçeneği olan yeni E-208 ise sadece GT donanımında mevcut bulunuyor.

Peugeot 208 fiyatı ne kadar? 

208 Active Prime 1.2 PureTech 100 HP EAT8 modeli 1 milyon 210 bin 500 TL'den, 208 Allure 1.2 PureTech 130 HP EAT8 modeli 1 milyon 296 bin 500 TL'den, GT 1.2 PureTech 130 HP EAT8 modeli ise 1 milyon 396 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu. Yüksek performans ve üstün menzil özellikleri sunan E-208 GT modelinin başlangıç fiyatı ise 1 milyon 361 bin 500 TL olarak belirlendi.

Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de! Fiyatı ne kadar?  resim: 0

Peugeot 208 özellikleri

Boyutları aynı kalan Peugeot 208, yenilenen ön ızgara tasarımı, Peugeot logosu, 3 pençe ışık imzası ve jant tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Peugeot i-Cockpit ile iç mekanında da birçok yenilik sunan bu model, markanın kimliğini taşıyan özelliklerle donatılmış durumda.

İlk olarak 9X8 Hypercar'da tanıtılan yeni Peugeot ışık imzası, artık 208 modeline de estetik bir görünüm kazandırıyor. Üç uzun dikey ışık pençesi, aracın görsel çekiciliğini artırırken, tampondaki parlak siyah detaylarla entegre edilmiş durumda. Bu imza detayı, 208'e daha güçlü ve geniş bir duruş sağlıyor.

Tüm yeni 208 versiyonlarının önünde yer alan Peugeot logosu, markanın yeni dönemini temsil eden bir tasarımla sunuluyor. Ön ızgara ile uyumlu bir şekilde tasarlanan logo, elektrikli modellerin ön plana çıkmasını sağlıyor ve araca denge ve modernlik katıyor.

Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de! Fiyatı ne kadar?  resim: 1

Peugeot 208 tasarımı 

Yeni jantlar, Peugeot'un tasarım dilinin önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu çarpıcı tasarım anlayışı, markanın yenilikçi modellerinde de kendini gösteriyor.

Yeni 208'de kullanılan ön, yan ve arka logolar, yenilenen yazı karakteri ve "Bazalt Gri" rengiyle dikkat çekiyor. Arka tarafta, Peugeot logosu geniş bir şekilde yer alıyor. E-208 modelinde ise mavi ve beyaz tonlarda "E" logosu bulunuyor.

GT versiyonunda sunulan "Adamite Yeşil" dikişli "Belomka" yarı deri kumaş döşeme, özenle seçilmiş bir detay olarak ön plana çıkıyor. Bu detaylar, GT versiyonuna özgü bir tarz ve estetik katıyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800