Citroen My Ami Buggy Türkiye'ye geliyor! İşte özellikleri...

Citroen; Ami modeline, Citroën My Ami Buggy isimli yeni bir versiyon ekliyor. Peki, Citroën My Ami Buggy ne zaman Türkiye’ye geliyor? Citroën My Ami Buggy özellikleri neler?

Güncelleme:

Türkiye’de yaklaşık 1 senelik süreç sonunda bin adetten fazla Citroen Ami satışı gerçekleştirildi. Citroen, bu sayının yaz aylarına doğru My Ami Buggy ile artırılmasını hedefliyor.

Citroen My Ami Buggy özellikleri

Yapılan açıklamaya göre Citroen My Ami Buggy macera ruhlu kullanıcılara hitap ediyor. Citroen My Ami Buggy, sahil kenarı veya doğada pratik bir eğlence aracı olması için tasarlandı. My Ami Buggy’de menteşeli metal borular, kapıların yerini alıyor.

Citroen My Ami Buggy Türkiye'ye geliyor! İşte özellikleri... resim: 0

Açıklamaya göre yüzde 100 elektrikli Citroen My Ami Buggy, 45 km/saat’e kadar hızlara ulaşabilen, debriyajsız, dört tekerlekli bir mobilite çözümü. My Ami Buggy tek bir şarj ile 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menziline ulaşabiliyor. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya, araç zeminine gizlenmiş durumda ve yolcu tarafı kapı eşinde bulunan kablo ile şarj edilebiliyor. 220 Volt standart prizde tam şarj için 3 saat yeterli oluyor.

Citroen My Ami Buggy ne zaman Türkiye'ye geliyor?

Citroen My Ami Buggy, Ağustos'ta Türkiye'de olacak.

Etiketler Citroen
Yorumlar
Kalan Karakter 800