BMW, Ford ve Honda'dan elektrikli araçların şarjı için dev işbirliği! Ortak şirketin adı ChargeScape

Otomobil endüstrisinin devleri BMW Group, Ford Motor Company ve American Honda Motor Company, elektrikli araç sahipleri, otomobil üreticileri ve enerji sağlayıcıları arasında daha etkin bir işbirliği kurmayı amaçlayan 'ChargeScape' adlı yeni bir şirket kuracaklarını duyurdu.

Yeni kurulan şirket, Open Vehicle-Grid Integration Platform (OVGIP) etrafında yapılan sektörlerarası araştırmaları temel alarak, elektrikli araç Şarj teknolojisinin tüm potansiyelini uygun maliyetle müşterilerine sunmayı hedefliyor.

ChargeScape, enerji talebinin düşük olduğu dönemlerde daha düşük fiyatlar sunma ve araç sahiplerinin bataryalarında depolanan enerjiyi şebekeyle paylaşma gibi olanaklarıyla EV sahiplerine finansal avantajlar sunmayı planlıyor.

BMW, Ford ve Honda'dan elektrikli araçların şarjı için dev işbirliği! Ortak şirketin adı ChargeScape resim: 0

American Honda Motor'un Sürdürülebilirlik ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Jay Joseph, otomobil üreticilerinin elektrikli araçlara olan yatırımlarını hızlandırdığı bu dönemde, ChargeScape gibi platformların, yenilenebilir enerjinin kullanımını teşvik ederek tüm paydaşların birlikte çalışmasını kolaylaştırdığına dikkat çekti.

ChargeScape, bu üç otomobil devi tarafından eşit olarak sahip olunacak ve ABD ile Kanada'daki müşterilere sunulacak. Şirketin gelecek yıl faaliyetlerine başlaması bekleniyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800