Belki siz de Tesla sahibi olabilirsiniz! İşte düşük maliyetli RWD model Y SUV

Tesla, daha düşük maliyeti ile ön plana çıkan RWD model Y SUV otomobillerini tanıttı. Avrupa’da bu ay satışa çıkacak olan otomobilin ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı henüz bilinmiyor.

Güncelleme:

Tesla, yüksek maliyetli araçların yanına daha düşük maliyetli araçları devreye alıyor. Yeni RWD model Y SUV otomobilleri devreye alan Tesla, bu ay sonunda teslimatlara başlayacağını açıkladı. Aracın Avrupa’daki fiyatı 45.630 $ olarak belirlendi. Elektrikli olan otomobil 260 mil kat edebiliyor.

Tesla’nın en çok satan ve popüler olan aracı artık daha ucuz. Arkadan çekişli bir şekilde karşımıza çıkan RWD model Y SUV otomobil piyasaya 45.630 $’dan çıkacak. Üstelik diğer otomobile göre tam 7.500 $ daha ucuz. Tek eksiği 330 mil menzile sahip olan 4 çeker araçlardan 70 mil daha az gidiyor. Belki de ilerleyen süreçlerde bataryasına yapılacak olan müdahale ile birlikte bu mesafenin artması da gündeme gelebilir.

Belki siz de Tesla sahibi olabilirsiniz! İşte düşük maliyetli RWD model Y SUV resim: 0

Tesla otomobil maliyetini düşürüyor!

Satışların canlanmasını isteyen Tesla, bu anlamda daha düşük otomobilleri devreye almaya başlıyor. Özellikle rakipleri ile daha iyi şartlarda mücadele edebilmek için pek çok konuyu devreye alan Tesla, aynı zamanda yılbaşından itibaren fiyat düşürme politikasını da sürdürüyor. Çünkü otomobil devi Model S sedan ve Model X SUV otomobilleri tekrar piyasaya sürerken bunları ortalama 10.000 $ düşük fiyatta tutmayı başardı. Bu durumda Tesla’ya olan ilginin artmasına neden oldu.

RWD model Y SUV aracı tercih ettiğinizde ise sizlere bazı seçenekler daha sunuluyor. Bunların başında da daha güzel duran 20 inç indüksiyon jantları var. 2.000 $ civarında bir seçenek olan bu jantları tercih ederseniz eğer sadece mesafe 242 mile düşüyor.

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800