Beyaz perdede bu hafta vizyona giren filmler

8 yeni film, 20 Ocak Cuma sinemaseverler ile buluştu. İşte, o filmler…

1 7 HAFTANIN KEYİFLİ FİLMLERİ
HAFTANIN KEYİFLİ FİLMLERİ

Sinemada bu hafta vizyona giren filmler belli oldu. 8 yeni film, 20 Ocak Cuma sinemaseverler ile buluştu. İşte, o filmler…

2 7 49:
49:

49: Film, 11 Haziran 2014'te IŞİD'in Musul'u işgal etmesi sonrası Türkiye Başkonsolosluğu'nda esir alınan 49 personelin kurtarılması için mücadele eden MİT mensuplarının hikâyesini konu ediniyor.

3 7 KUTSAL DAMACANA 4:
KUTSAL DAMACANA 4:

Kutsal Damacana 4: Film, Fikret'in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselmesinin ardından yurda dönüş hikâyesini konu alıyor.

4 7 BENİM TATLI DİŞ PERİM:
BENİM TATLI DİŞ PERİM:

Benim Tatlı Diş Perim: Doğayı çok seven Maxie ve annesi şehre taşınırlar. Bu durumdan pek de hoşnut olmayan Maxie çok kısa süre sonra Violetta ile tanışır. Bu arkadaşlık Violetta'nın kendi dünyasına geri gitmek için Maxie'den yardım istemesiyle bir serüvene dönüşür.

5 7 MOTELDE KATLİAM:
 MOTELDE KATLİAM:

Motelde Katliam: Film, kızlarını üniversiteye yerleştirmek için Çorum'a gelen bir ailenin, burada kaldıkları motelde başlarından geçenleri anlatıyor.

6 7 BABİL:
 BABİL:

Babil: Brad Pitt ve Margot Robbie'li Babylon, 1920'li yılların Los Angeles'ında, sinemanın sessiz dönemden çıkış sürecinde adından söz ettiren bir aktör ile gözünü yıldız statüsüne dikmiş hırslı bir aktris adayının gözünden o dönemki Hollywood'un her manadaki aşırılığını epik bir dille ele alıyor. 

7 7 MUHTEŞEM KEDİ MAURİCE:
MUHTEŞEM KEDİ MAURİCE:

Muhteşem Kedi Maurice: Muhteşem Kedi Maurice, paza kazanacağı planını uygulamaya çalışırken kendisini beklenmedik olayların içinde bulan Maurice’in hikâyesini konu ediyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800