Beyaz perdede bu hafta vizyona girecek filmler

Beyaz perdede bu hafta; 6 yeni film, vizyona girdi. 6 yeni film, 13 Ocak Cuma günü sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. İşte birbirinden güzel o filmler:

1 7 DUYGUSAL,ROMANTİK,HEYECANLI VE KOMİK...
DUYGUSAL,ROMANTİK,HEYECANLI VE KOMİK...

Servet Operasyonu,  İllegal Hayatlar, M3gan, Tamiri Mümkün, Ammar 3, Ai bu hafta beyaz perdede izleyenleri büyüleyecek…

2 7 SERVET OPERASYONU
SERVET OPERASYONU

Servet Operasyonu: Guy Ritchie ile Jason Statham'ı bir kez daha bir araya getiren Operation Fortune: Ruse de guerre, dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesini anlatıyor.

3 7 İLLEGAL HAYATLAR
İLLEGAL HAYATLAR

İllegal Hayatlar: Film, kaçak bir kumarhane işleten Mahsun'un, polis baskınlarından kurtulmak için tüm operasyonuna paravan olarak bir siyasi parti kurmasıyla gelişen olayları anlatıyor. Kaçak bir kumarhanenin sahibi olan Mahsun, polis baskınlarıyla baş etmekte zorlanır. Sahte bir siyasi parti kurup, kumarhane işletmeye devam etmeye karar verir. Bu fikir onu ve arkadaşlarını hiç beklemedikleri bir maceraya sürükler.

4 7 M3GAN
M3GAN

M3GAN: Film, bir oyuncak şirketi tarafından tasarlanan ve çocukların hem dostu hem de oyun arkadaşı olarak dizayn edilen insansı robot Megan'ın, görevinin ötesine geçen kararlar almasıyla gelişen korkunç olaylar dizisini konu ediniyor. Megan, bir yapay zekâ mucizesi, bir çocuğun en iyi dostu ve bir ebeveynin en büyük müttefiki olmak üzere programlanmış gerçek gibi bir oyuncak bebektir.

Oyuncak şirketinin zeki robotikçisi Gemma tarafından tasarlanan Megan, bağlandığı çocuğun dostu, öğretmeni, oyun arkadaşı, koruyucusu olurken dinleyebilir, izleyebilir ve öğrenebilir. Gemma 8 yaşındaki bir anda yetim kalan yeğeni Cady’nin bakımını üstlendiğinde ebeveyn olmak için hazırlıksız ve güvensizdir. Gemma, işinin yoğun baskısı altında iki sorunu birden çözme çabasıyla MEGAN prototipini Cady ile eşleştirmeye karar verir. Bu akıl almaz sonuçlar doğuracak bir karar olacaktır.

5 7 TAMİRİ MÜMKÜN
TAMİRİ MÜMKÜN

Tamiri Mümkün: Tamiri Mümkün, ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin 28 Mayıs 2022'de İnönü Stadı'nde verdiği ve 35 bin kişinin katıldığı utulumaz konseri beyaz perdeye aktarıyor. Yapım, tarihi anların yaşandığı konsere gidemeyen izleyicilerin o anları yaşamasını sağlarken, konsere gidenler unutulmaz anları bir kez daha yaşayabilecek.

6 7 AMMAR 3
AMMAR 3

Ammar 3: Cin Kabilesi: Film, sevdiği insanla birlikte olabilmek adına büyüye başvuran genç Zemherin'in, yardım aldığı cinler tarafından hayatının kabusa çevrilmesini konu ediniyor. Yirmi yaşındaki Zemherin, sevdiği çocuğu elde etmek için arkadaşı Şule'nin de desteğiyle Ammar cinlerinden yardım alarak büyü yaptırır. Cinler, Zemherin'e istediğini verirken, herkesin hayatı, içinden nasıl çıkacaklarını bilmedikleri koca bir kabusa döner. Ölüm bile bu lanetten kaçış için çözüm değildir.

7 7
Aİ

Aİ: Aİ, EO adlı bir eşeğin, Polonya sirkinde başlayan ve bir İtalyan mezbahasında biten hikâyesini konu ediyor.

Etiketler vizyon beyaz perde
Yorumlar
Kalan Karakter 800