Barbie filminden sonra şimdi de Hot Wheels geliyor! Çekimler başladı mı?

Barbie filminin rekor izleyiciye ulaşması ile şimdi de Warner Bros ve Mattel kollarını sıvadı. Yeni bir oyuncak filminin çekimlerine başlanıyor.

Güncelleme:

Mattel Evreni'nin Yeni Filmi

Mattel Oyuncak Şirketi ve Warner Bros. Barbie'nin büyük başarısının ardından yönetmen arayışına başlayarak yakında vizyona girecek Hot Wheels filmi için kolları sıvadı. Mattel, Daniel Kaluuya'nın Dinazor Barney’si ve Sihirli 8 Top da dahil olmak üzere oyuncaklarına ve diğer mülklerine dayanan 45 film geliştiriyor. Bu filmlerden biri de film yapımcısı J.J. Abrams'ın yapımcı olarak yer aldığı Hot Wheels.
 
 The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Barbie'nin başarısı nedeniyle Warner Bros. şu anda Hot Wheels filmi için bir yönetmen arayışında. Abrams'ın "duygusal, ayakları yere basan ve cesur" olarak tanımladığı uyarlamanın henüz tam olarak yazılmış bir senaryosu da yok. Ancak görünen o ki Warner Bros. Hot Wheels’ın Barbie’den sonra Mattel Şirketi oyuncaklarına dayanan bir sonraki film olmasını istiyor.

Barbie filminden sonra şimdi de Hot Wheels geliyor! Çekimler başladı mı? resim: 0

Hot Wheels Filmi Neye Benzeyecek?

Barbie filmi klasik oyuncak Barbie bebeklerine ve filmlerine saygı duruşunda bulunurken, serinin bazı unsurlarıyla da dalga geçmekten kendini alıkoymadı. Film ayrıca ataerkil fikirleri ve sosyal normları eleştirerek feminist komediden yoğun bir şekilde yararlandı. Barbie filminin hem Mattel markasına saygı duruşunda bulunurken aynı zamanda onunla dalga geçmesi gibi, Hot Wheels’ın da kendi versiyonuyla benzer işler yapabileceği düşünülüyor.

Etiketler Barbie
Yorumlar
Kalan Karakter 800