40. Tüyap İstanbul Kitap Fuarı ne zaman başlıyor?

Bu yıl 40’ıncısı düzenlenecek İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nın basın toplantısı, dün Pera Palas Otel’de yapıldı. Peki 40. Tüyap İstanbul Kitap Fuarı ne zaman başlıyor? Fuara giriş ücreti ne kadar?

Güncelleme:

“Yaşasın Cumhuriyet” sloganı ile 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında, Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak fuarın “onur konuğu”, yazar, çevirmen, hukukçu, sosyolog, siyaset ve iletişim bilimci Nermin Abadan Unat oldu.

400’ün üzerinde etkinlik 

Açılış konuşmasını yapan Tüyap Fuarlar Yapım AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü , fuarın bu yıl 40 salona yayıldığını belirterek 1000 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığını, 400’den fazla kültür etkinliğinin yapılacağını ve 2 binden fazla yazarın imza gününde okuyucuyla buluşacağını vurguladı.

Fuarın bu yılki odak pazar ülkesinin Hindistan olarak belirlendiğini söyleyen ve yarım milyondan fazla ziyaretçi beklediklerinin altını çizen Ersözlü, fuarın 40. yılı olması nedeniyle 1987 yılından bugüne fuarın onur yazarları ile ilgili bir kitabın hazırlandığı ve kitabın sergisinin de fuarda ziyaretçilerle buluşturulacağını belirtti. 

Ersözlü, “Heyecanlıyız. Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız döneme denk gelmesi de bizleri daha da mutlu etti” dedi.

Fuara giriş ne kadar?

 
Fuar ücretleri bu yıl da öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz. Diğer yurttaşlar ise 20 TL ücret ile alana girebilecekler. 

Etiketler kitap fuarı
Yorumlar
Kalan Karakter 800