2022’nin en çok dinlenen kitapları

Zülfü Livaneli’nin son romanı olan ve II. Abdülhamid’in saraydaki son gününden başlayarak kendi dönemine ışık tutan ‘Kaplanın Sırtında’, Storytel’de 2022’de en çok dinlenen kitap oldu. Storytel 2023’e, Ahmet Ümit’in en son kitabı Bir Aşk Masalı’nı Toprak Sergen’in sesinden yayınlayarak başladı.

1 10 ÖZGÜRLÜK YOKSA, AŞK DA YOKTUR
ÖZGÜRLÜK YOKSA, AŞK DA YOKTUR

Bir Aşk Masalı, Ahmet Ümit’ten insanlığın en yüce duygusu olan aşkın doğasına dair bir hikâyat. Beş prensin sevda uğruna revan oldukları bir yol ve hal macerası olan roman, Kaf Dağı’ndan ıssız çöllere, ücra hanlardan savaşçı kabilelerin çadırlarına, devlerden denizkızlarına, balinalardan devasa yılanlara, cümle tabiatın ve mahlukatın geçiş yaptığı bir hayal perdesi. 

“Yolculukların en çilelisi aşk için yapılandır. Ve zorluk ne kadar artarsa aşk o kadar kıymete biner, o kadar anlam kazanır, o kadar vazgeçilmez bir hal alır…” Toprak Sergen’in seslendirdiği roman, özgürlük yoksa, aşk da yoktur diyor.

2 10 KAPLANIN SIRTINDA EN ÇOK DİNLENEN OLDU
KAPLANIN SIRTINDA EN ÇOK DİNLENEN OLDU

Her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok dinlenen kitaplar Storytel, tarafından açıklandı.  2022 yılında en çok dinlenen kitaplarının ilk sırasını Zülfü Livaneli’nin son eseri Kaplanın Sırtı aldı. 

3 10

Matt Haig’in Gece Yarısı Kütüphanesi

4 10

Carl Sagan’ın Kozmos’u

5 10

Robert T. Kiyosaki’nin Zengin Baba Yoksul Baba kitabı olarak belirtti. 

6 10

Ahmet Ümit’in Kayıp Tanrılar Ülkesi eseri

7 10

J.K. Rowling’in Harry Potter serisi

8 10

Madeline Miller’ın Ben, Kirke kitabı,

9 10

Harari’nin Sapiens’i,

10 10

Oğuz Atay’ın Tutunamayanlar’ı

Etiketler en çok Kitap
Yorumlar
Kalan Karakter 800