Ne iyi yaptınız da kışın evlendiniz!

İyi ki kışın evlendiniz denilecek indirimler, kampanyalar evlilik alışverişine çıkan çiftlerin yüzünü güldürecek. Artık yaz düğünleri kadar kış düğünleri de revaçta. Evlilik alışverişinin pahalıya patlamasını istemiyorsanız, kampanyaları takip ederek hesaplı bir alışveriş yapmanız mümkün.

Güncelleme:

Kış kampanyaları kışın evlenecek çiftlerin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz yıl boyu fiyatların yükselmesi evlilik alışverişine çıkan bir çok çifti zorluyordu. Ancak ev eşyalarında başlayan kış kampanyaları çiftlere rahat bir nefes aldıracak.  Evlilik öncesinde alışveriş yaparken kampanyaları takip ederek,  yeni evin masraflarını büyük ölçüde kısmak mümkün. Bunun için isterseniz en öne çıkan adreslere bakalım.

modoko

MODOKO'YA BAKIN

İstanbul Ümraniye'de bulunan MODOKO Mobilyacılar Sitesi de mobilya bakmak için tercih edebileceğiniz adresler arasında. Burada da yüzde 40'lara varan indirimlerle özel tasarıma sahip ev mobilyalarını satın alabilirsiniz. Yeni Bosna'da bulunan Kuyumcukent AVM ise takı ve mücevherin yanı sıra gelinlik bakmak isteyenler için de ideal bir tercih.

Gelinlik bakmak isteyenlerin İstanbul Fatih'te Gelinlikçiler Çarşısı'nı da gezerek seçeneklerini artırabileceğini belirtelim. Bu arada Nişantaşı gözünüzü korkutmasın. Kışın ayında Nişantaşı gelinlikçilerinde de ummadığınız güzellikte rakamlarla karşılaşmanız mümkün.

ikea evlilik alışveriş

İKEA EVİNİZİN HERŞEYİ…

Ev alışverişi denildiği zaman modern tarzıyla özellikle genç çiftlerin tercih ettiği IKEA’da kış fırsatı başladı. Kitaplıklardan duvar raflarına, gardıroplardan kanepelere kadar evinizin her alanındaki ihtiyaca uygun yüzlerce mobilya ve yaşam alanlarınızı güzelleştiren ev aksesuarı 06 Ocak – 07 Şubat 2023 tarihleri arasında indirimli fiyatlarıyla tüm IKEA mağazaları ve internet mağazalarında. Evlenecek çiftler için uygun alışverişin adreslerinden biri olarak IKEA’yı verebiliriz.

madame coco

KIŞA RENK KATAN TASARIMLAR ÖN PLANDA

Madame Coco, kış aylarında uygun ve renkli ürünleriyle çiftleri karşılıyor. Yüzde 100 pamuk dokusu sayesinde renkleri solmadan, formu bozulmadan uzun süreli kullanım imkânı sunuyor. Birbirinden farklı koleksiyonları, ev dekorasyonuna sıcak detaylar ekliyor. Ayrıca pek çok üründe yüzde 50'ye varan indirimleri Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret ederek yakalama şansınız var. Birbirinden farklı ve şık tasarımlar için en doğru adreslerden biri olan  Madame Coco. yeni kampanyasıyla Sepette Net Yarısı İndirim Fırsatı sunuyor.

evlilik alışveriş

ENGLİSH HOME EVLENECEKLERİN GÖZDE ALIŞVERİŞ ADRESLERİNDEN

English Home evleneceklerin gözde alışveriş adreslerinden. İç mekanlarınıza taze bir yaşam enerjisi getiren ve modernizmle iç içe tasarımlara imza atan English Home, dekorasyonunuzu güçlendiren, fonksiyonel, konforlu ve hayatınızı kolaylaştıran koleksiyonlarıyla özgün ürünler sunmaya devam ediyor.

Ev tekstili ürünlerinde modern tasarım çizgilerini takip etmeyi sürdüren English Home; mutfak, banyo, salon, dekorasyon, bebek & çocuk, giyim, kişisel bakım & kozmetik alanlarında kendine has bir denklem oluşturuyor ve kolayca stil yaratmanıza yardımcı olan seçkin ürünleri bir araya getiriyor. Büyük kış indiriminin başladığı mağaza tüm Türkiye’deki şubeleriyle evlenecek çiftlere birbirinden uygun fiyatlı şık seçenekler sunuyor.  Ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50, banyo takımlarında yüzde 40 indirim ve daha fazlası English Home mağazalarında sizi bekliyor.

evlilik ucuz alışveriş bazaar

BAZAAR'DA PAZARLIK YAPMAYI UNUTMAYIN!

Evdeki hesaplara uyar sloganının adresi. Uygun fiyata pazarlıkla ürün almak isteyen çiftler İstanbul Yeni Bosna'daki Eskidji Bazaar'da büyük indirim kampanyalarına denk gelirse ki firma sürekli indirim kampanyaları düzenliyor, umduklarından da iyi fiyatlarla karşılaşabiliyor. Eskidji Bazaar'da mobilyalardan, küçük ev eşyalarına, beyaz eşyadan elektroniğe kadar ev için gerekli her şeyi uygun fiyatlara bulabliyorsunuz. Eskidji Bazaar'ın Ankara, Gaziantep ve Kayseri'de de mağazaları bulunuyor.

Asgari ücretli flörtleşirse maaşının yarısını harcamak zorundaAsgari ücretli flörtleşirse maaşının yarısını harcamak zorundaSosyalleşmek de flört etmek de psikolojimiz için oldukça faydalı. Ancak son zamanlarda bir o kadar da maliyetli. Hele ki asgari ücretle geçiniyorsanız. Sosyalleşmek mi istiyorsunuz flört etmek mi? Sizin için ufak çaplı bir maliyet hesabı çıkardık. İsterseniz bir göz atın.

 

 

Etiketler Düğün kış
Yorumlar
Kalan Karakter 800