Youthall, genç istihdam seferberliği başlatıyor

Youthall, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen gençlerin iş bulması için "istihdam seferberliği" başlatıyor. Şirket, #Seninleyiz kampanyasıyla deprem bölgesinde ailesini, evini veya işini kaybetmiş 18-35 yaş arası gençlere destek olacak.

Güncelleme:

Youthall’ın, açıklamasına göre, deprem bölgesinde ailesini, evini veya işini kaybetmiş 18 - 35 yaş arası gençler ile depremden etkilenen gençlerin istihdamına katkı sağlamak isteyen şirketleri ve kurumları bir araya getiren bir seferberlik hareketi başlatmayı amaçlıyor.

Şirket, #Seninleyiz kampanyasıyla,  oluşturdukları CV’de depremden etkilendiklerini beyan eden ve Youthall ekibi tarafından beyanı teyit edilen gençleri, onları istihdam etmek isteyen şirketler ile ücretsiz olarak buluşturacak.

Youtall Genç İstihdam Seferberliğinden Nasıl Faydalanılır?

-İş ve Staj Arayanlar

Depremden etkilenenlere yeni işini ya da stajını bulmak için Youthall destek oluyor. Youthall’da CV oluşturulabilir ya da var olan CV güncellenebilir.

İŞ VE STAJ ARAYANLAR İÇİN GİRİŞ

-Destek İsteyenler

Şirket, pek çok farklı alanda şirket ve kurumların sunabileceği desteklerden haberdar olmak isteyenler için bilgilerini paylaşma fırsatı veriyor.

GENÇ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DESTEK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler deprem Youthall
Yorumlar
Kalan Karakter 800