Yemek stili ve pişirilme şekli karakteri ele veriyor!

Psikologlar yemek yeme stili ve yemeklerin pişirilme şeklinin karakter hakkında ipuçları verdiğini açıkladı.

YEME HIZI: Hızlı yemek, hırs ve sabırsızlık belirtisi. Aynı anda birden çok iş yapmaya hazır olurlar. Paylaşımcıdırlar, iyi bir hayat arkadaşı olurlar. Yavaş yemek, durumları kontrol altında tutmanın belirtisi. Hayata karşı şükran dolu olurlar. Yemek yerken mızmızlanmak, anksiyete ve nevrotizm belirtisi.

YUMURTA: Çok pişmiş sevenler sabırlı, ihtiyatlı ve dirençli olurlar. Yumuşak sevenler enerjik, yaratıcı ve duyarlıdırlar.

ET: Çok pişmiş sevenler, her şeyi ağırdan alırlar ve nazik olurlar. Az veya orta pişmiş sevenler dışadönük, heyecanlı ve tutkulu kimselerdir.

ÇIKOLATA: Oda sıcaklığında tüketmeyi tercih edenler dinamik, pratik ve yardımseverdir. Buzdolabından çıktığı gibi tüketenler sağduyulu, hevesli ve kültürlü olur.

PATATES: Kızartmasını kısa sevenler çalışkan, muhafazakar ve sadıktır. Uzun ve ince sevenler meraklı, modaya düşkün ve çocuk ruhlu olurlar.

KIZARMIŞ EKMEK: Hafif kızarmış sevenler mükemmeliyetçidir, kolayca popüler olurlar. Çok kızarmış sevenler özgür ruhlu, kendine yeten ve adrenalin meraklısı olur.

FISTIK EZMESI: Krema kıvamında sevenler romantiktir, huzur ister, akılcıdır. Parçacıklı tercih edenler sıcakkanlı, becerikli ve mükemmeliyetçidir.

Neden hayatımıza sporu katmalıyız?Zamanı yaşamak için bireysel hareket planımızı hazırlıyoruz. Sade yaşam, paylaşım ekonomisi, eğitim ve şimdi de tamamlayıcı olan spor.

 

Etiketler stil Yemek
Yorumlar
Kalan Karakter 800