Vakıfbank’tan ihtiyacı olanlara 75 bin TL kredi!

Finansal destek arayan kişilere özel bankalardan da kredi haberleri gelmeye devam ediyor. Nakit desteği arayışında olanlar için Vakıfbank’tan 75 bin TL’lik ihtiyaç kredisi haberi geldi. Peki, ihtiyaç kredisi şartları nelerdir?

Güncelleme:

Nakit ihtiyacı olan kişiler bankaların sunduğu kredi kampanyalarıyla yakından ilgileniyor. Özellikle düşük faiz ve uygun vade süresi bulunan kampanyalar bu vatandaşlar için oldukça cazip hale geliyor. Son olarak Vakıfbank’tan da bir kredi haberi geldi. Nakit ihtiyacı olanlara 75 bin TL’lik ihtiyaç kredisi verilecek. İşte ihtiyaç kredisinin tüm detayları…

Vakıfbank ihtiyaç kredisi detayları

Maddi açıdan zorluk yaşayan ya da acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için özel ve kamu bankalarından da çeşit çeşit kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Özellikle kredi kampanyalarında düşük faiz oranlarına bakan kişiler, uygun geri ödeme seçeneği de arıyor.

Vakıfbank’ın duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere maddi destek sağlamak amacıyla vadeli kredi seçeneği sunuluyor. Buna göre, 50 bin TL ila 100 bin TL arasındaki ihtiyaç kredisi için 24 ay vade seçeneği sunulurken, 100 bin TL ve üzerindeki ihtiyaç kredileri için de 12 ay vade seçeneği bulunmaktadır.

75 bin TL’lik ihtiyaç kredisi

İhtiyaç kredisi kapsamında sunulan Vakıfbank kredi kampanyasında 75 bin TL’ye 24 ay vade seçeneği bulunmaktadır. İhtiyaç kredisi hesaplama tablosunda yer alan bilgilere göre, aylık yüzde 32,95 faiz izle 5 bin 506 TL taksit olacağı belirtiyor. Bu hesaplamalara göre, ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti de 132 bin TL olarak karşımıza çıkıyor.

İhtiyaç kredisi gibi çeşitli kredi haberlerinden haberdar olmak ve kampanyaları incelemek için Vakıfbank resmi internet adresini ya da Vakıfbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800