Uzman isim sorularınızı yanıtlıyor

Finansal konularda kullanıcılarına rehberlik yapan mobil uygulama Monay’ın sohbetleri uzman isimlerin katılımıyla devam ediyor. Bu sohbette en çok merak edilen 'yatırım, borsa, fon ve hisse' konuları masaya yatırılacak. Monay kullanıcılarının da sorular yöneltebileceği bu sohbeti kaçırmayın.

Güncelleme:

Türkiye'de finansal okuryazarlığın öncülerinden Özlem Denizmen'in kurucusu olduğu Monay mobil uygulaması fintech ve davranış değişikliği metodlarını harmanlayarak kullanıcılarını para konularında bilgilendirmeye devam ediyor.

Kullanıcılarının finansal durumunu anlamalarına, bütçe yapabilmelerine, tasarruf etmelerine ve borçlarını yönetmelerine 'yoldaş'lık eden Monay'ın, Kahve Sohbetleri oturumunda bu hafta, son günlerin en çok merak edilen konuları 'yatırım, borsa, fon ve hisse' masaya yatırılıyor.

Finansal okuryazarlıkta devrim yaratmaya devam Monay mobil uygulamasının, Para Uzmanı ekibinden deneyimli bankacı Yıldız Sevener, bu haftaki Monay Kahve Sohbetleri toplantısında yatırım dünyasından önemli bir ismi ağırlıyor.

Ata Portföy Yönetimi'nin CEO & CIO'su Mehmet Gerz'in katılımıyla 15 Haziran Perşembe saat 08.00'de gerçekleşecek oturumda 'Fonlar, Hisseler ve Yatırım' dünyasına bir yolculuk Monay kullanıcılarını bekliyor.

Monay kullanıcıları, bu etkinliğe katılarak sorularını bizzat Mehmet Gerz'e yöneltebilecek. Bu fırsatı kaçırmayın!

Toplantıya katılmak için ne yapmalı?

Monay uygulamasını kullananlar için, Perşembe günü saat 08.00'da özel bir davet linki gönderilecek. Bu link üzerinden toplantıya katılarak, yatırım dünyasının derinliklerine dalabilir ve uzmanlar eşliğinde bilgi dolu bir sohbetin keyfini çıkarabilirsiniz. Monay uygulamasını Google Play Store ve App Store'lardan indirebilir ve üye olabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için buraya tıklayın.

Mehmet Gerz kimdir?

2009 yılından beri Ata Portföy Yönetimi’nde Genel Müdür ve CIO olarak görev yapan Mehmet Gerz, daha öncesinde ABD’li fon yönetim şirketi Drake Capital’de Türkiye, Orta Doğu ve Orta Asya yatırımlarından sorumlu bölge genel müdürü olarak görev yaptı. Finans sektöründe 25 yıldan fazla deneyimi olan Mehmet Gerz kariyeri süresince, Yapı Kredi Yatırım’da Genel Müdür Yardımcılığı, Bayındır Menkul, Oyak Yatırım, GFC Menkul ve Japon fon yönetim şirketi Sparx’ta Araştırma Müdürlüğü görevlerini üstlendi.

Etiketler Monay
Yorumlar
Kalan Karakter 800