Uzman isim otomotiv piyasasıyla ilgili merak edilen soruları yanıtlıyor

Finansal konularda kullanıcılarına rehberlik yapan mobil uygulama Monay’ın sohbetleri uzman isimlerin katılımıyla devam ediyor. 19 Haziran’daki sohbette otomotiv dünyasının dinamikleri masaya yatırılacak. Monay kullanıcılarının katılıp sorular yöneltebileceği bu sohbeti kaçırmayın.

Liderlik ettiği sosyal sorumluluk ve eğitim projeleriyle ülkemizde finansal okuryazarlık bilincinin oluşmasına önemli katkılarda bulunan Özlem Denizmen'in öncülüğünde kurulan mobil uygulama Monay, kullanıcılarını birikim, bütçe, harcama, tasarruf konularında bilgilendiriyor.  

Monay'ın kişisel finans yöntemlerinde uzman ve tecrübeli Para Uzmanı kadrosu tarafından her hafta gerçekleştirilen Monay Sohbetleri’nin 19 Haziran saat 20.30'daki online oturumunun konuğu Doğuş Otomotiv Filo ve 2. El Operasyonları, D-One Direktörü Aytek Olçay. Monaylılar soracak, Aytek Olçay yanıtlayacak.

Otomotiv piyasasında son durum ne?

Mobil uygulama Monay’a üye olan kullanıcıların da katılabileceği Monay Sohbetleri'nde bu hafta otomotiv dünyasının dinamikleri masaya yatırılacak.

İkinci el araç sıfırından nasıl daha pahalı olabiliyor?

'Otomotiv Pazarı ve Beklentiler' temalı oturumda Monaylılar, araç alım satımından otomotiv piyasalarındaki son duruma kadar pek çok konuda sorularına yanıt bulacak. Özellikle ikinci el otomobil piyasasında sıfırdan yüksek satış rakamları da işlenecek konular arasında yer alıyor.

Monay kullanıcıları, bu etkinliğe katılarak sorularını bizzat otomotiv dünyasının önemli isimlerinden Aytek Olçay'a yöneltecek.

Toplantıya katılmak için ne yapmalı?

Monay uygulamasını kullananlar için pazartesi günü saat 20.30'da bir davet linki gönderilecek. Bu link üzerinden toplantıya katılarak, uzmanlar eşliğinde bilgi dolu bir sohbetin keyfini çıkarabilirsiniz. Monay uygulamasını Google Play Store ve App Store'lardan indirebilir ve üye olabilirsiniz.  

Yorumlar
Kalan Karakter 800