Uygun fiyatlı amiral gemisi Xiaomi, Civi 4 için yeni bir sertifika aldı!

Xiaomi’nin amiral gemisi modelli Civi serisi yakında yeni bir modelle daha eklenecek. Xiaomi’nin üzerinde çalıştığı Civi 4 modelinin yakın bir zamanda yeni bir sertifika daha aldığı bilgisine ulaşıldı. İşte sizlerle Snapdragon 8s Gen 3’den güç alması beklenen model için beklenen özellikler....

Güncelleme:

Teknoloji devi Xiaomi, model numarası “24053PY09C” olan yeni bir Xiaomi akıllı telefonu için “MIIT ve 3C” sertifikalarını aldı. Xiaomi’nin yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bilgisi verilirken, söz konusu cihazın “Xiaomi Civi 4” olabileceği tahmin ediliyor.

Xiaomi’nin Civi 4 lansmanı ne zaman yapılacak?

Xiaomi’nin amiral gemisi Civi serisine yakında yeni bir model daha katılacak. Xiaomi Civi serisinin devam modeli olacağı düşünülen yeni cihazın Civi 4 olarak adlandırılması tahmin edilirken, yeni cihazla ilgili son gelen bilgilere göre Xiaomi, model numarası “24053PY09C” olan Xiaomi Civi 4 için “MIIT ve 3C” sertifikalarını aldığı bilgisi yer alıyor. Ayrıca, sektörde sızıntıları göre, Civi 4 modelinin lansman tarihi için Mayıs ayı işaret ediliyor.

Xiaomi Civi 4 teknik özellikler neler?

Xiaomi’nin amiral gemisi modelli Civi serisinde yerini Civi 4 olarak alacak olan cihazın özellikleri ile ilgili henüz net bir bilgi verilmemiş olsa da Xiaomi’nin Civi 4 modeli için beklenen özellikleri şu şekilde;

67W şarj kapasitesi ile birlikte, 3C sertifikası sahip olması beklenen Civi 4’ün, Xiaomi’nin 14 serisine benzer şekilde 2.7D mikro kavisli camla kaplanması ve aynı zamanda da 1.5K düz ekrana sahip olması tahmin ediliyor. Üstelik yeni cihazda 50MP sensörle yönetilen Leica ortak markalı kameraların da yer alacağı iddia ediliyor.

Xiaomi’nin amiral gemisi modelli Civi serisi Civi 4’ün, 100W’a kadar hızlı şarj desteğine ek olarak, 5.000mAh bataryaya sahip olması ve aynı zamanda da, Qualcomm’un yakında çıkacak olan Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor..

Tüm bunlara ek olarak şunu hatırlatmak isteriz, daha önce Xiaomi, Civi 2 serisini ince ayarlı bir versiyonunu dünya çapında Xiaomi 13 Lite adı altında yayınlamıştı. Buda şu demek oluyor, Civi 4’üm Xiaomi 14 Lite olarak piyasaya sürülme ihtimali bulunuyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800