Üniversite bünyesine mülakatsız sözleşmeli personel alımı yapılacak!

Hitit Üniversitesi Sözleşmeli Personel (657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B Maddesi) alım ilanı yayınladı. Sözleşmeli personel alım ilanı ile ilgili kapsamlı bilgiler işte sizlerle...

Güncelleme:

Hitti üniversite personel alımlarını duyurdu!

Hitit Üniversitesi bünyesine, 16330 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2’inci maddesinin (b) fıkrasına kapsamında, aşağıda belirtilen unvanlarda mülakatsız 11 sözleşmeli personel alınacak.

Ortaöğretim (Lise ve Dengi): Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) 4 kişi

Önlisans mezunu 4 (dört) Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Ortaöğretim (Lise ve Dengi): Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) 2 kişi

Başvuru işlemleri nereye ve nasıl yapılabilir?

Hitit Üniversitesi bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylardan özel ve genel olmak üzere meslek gruplarına göre bazı şartlar talep edilecektir. Yukarıda belirtilen meslek grupları için adaylardan talep edilecek olan genel şartlar ise şunlar;

Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen genel şartları taşıması gerekmektedir. Bu durumda da tüm adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 657 sayılı Kanunu’nun 53’ üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl Hastalığı olmaması gerekmektedir.

Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmaması yahut askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise şayet muvazzaf askerlik hizmetinin yapmış, ertelemiş, yedek sınıfa geçirilmiş olması ya da muaf olması gerekmektedir.

Hitit Üniversitesi bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adayların, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması aranan şartlar arasındadır.

Tüm bunlara ek olarak, çeşitli kanun hükmünde kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olması gibi şartlar talep edilecektir.

Yukarıda ve ilan detaylarında yer alan şartları taşıyan adaylar (Hitit Üniversitesi Sözleşmeli personel alım ilanı) ilana giriş yaparak, Başvuru Formunu doldurduktan sonra, fotoğraf yapıştırıp imzalayarak diğer talep edilen belgelerle birlikte 22 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar “Hitit Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına” şahsen başvuru işlemlerini yapabilirler. (Başvuralar şahsen alınacak olup, posta ve diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecek)

Yorumlar
Kalan Karakter 800