Twitter'dan yeni özellik! Düzeltme tuşu geliyor

Twitter, kullanıcıların tweet atıldıktan sonra düzenlemesine olanak sağlayan, düzenleme tuşu üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Sosyal paylaşım platformu Twitter, kullanıcıların yazdıkları iletileri gönderdikten sonra değiştirebilecekleri bir düzenleme sekmesi üzerinde çalışıldığını açıkladı.

Twitter'da yazılan gönderilerde hata olması halinde kullanıcı tweetini tamamen silmek surumunda kalıyordu. 

Düzenleme açıklamasının Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın Twitter'ın yüzde 9.2 hissesini alarak yeni yönetim kurulu üyesi olmasının ardından  gelmesi, Elon Musk'ın etkisi olarak yorumlandı. Musk, bir Twitter anketinde takipçilerine bu özelliği isteyip istemediklerini sormuştu. 


Twitter, fikri önümüzdeki aylarda test etmeye başlayacağını söyledi. Sosyal medya firmasının hesabından yapılan paylaşımda, "Artık herkes soruyor… evet, geçen yıldan beri bir düzenleme özelliği üzerinde çalışıyoruz! Hayır, fikri bir anketten almadıkTwitter'dan yeni özellik! Düzeltme tuşu geliyor resim: 0" ifadelerine yer verildi.

Elon Musk Twitter'ın yönetimine giriyorTwitter'ın yüzde 9,2 hissesini satın almasının ardından, Elon Musk'ın 2024 yılı hissedarlar toplantısına dek, şirketin yönetim kuruluna gireceği duyuruldu.

 

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800