Tüyap kitap fuarının 2024 takvimi belli oldu

2024 yılında, Tüyap Fuarcılık Grubu'nun düzenleyeceği beş kitap fuarı, kitapseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Tüyap kitap fuarlarının 2024 takvimine göre, Eskişehir Kitap Fuarı ise dört yıl aradan sonra okurlarıyla buluşacak.

Çukurova Kitap Fuarı

Çukurova'da başlayacak olan kitap fuarları, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Fuarlar, kitap, süreli yayın, gazete ve dergi yayıncılığı, medya kuruluşları ve yayın faaliyetinde bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla buluşma fırsatı sunacak.

Adana Kitap Fuarı

Çukurova 16. Kitap Fuarı, 13-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Bu organizasyon, yılın ilk ve bölgenin en kapsamlı kitap fuarı olma özelliğini taşıyacak, panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinlikleriyle dolu bir kültür şölenine ev sahipliği yapacak.

İkinci kitap fuarı ise 2-10 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek Bursa 21. Kitap Fuarı olacak. Bursa Kitap Fuarı, bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sunacak, panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Tüyap kitap fuarının 2024 takvimi belli oldu resim: 0

Eskişehir Kitap Fuarı

Eskişehir Kitap Fuarı, 27 Nisan-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası-Tüyap Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak, dört yıl aradan sonra tekrar okurlarla buluşacak.

Karadeniz Kitap Fuarı

Karadeniz Kitap Fuarı ise 28 Eylül-6 Ekim 2024 tarihlerinde Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Bu fuar, sadece yerel bir etkinlik olmanın ötesinde, komşu ülkelerin bir araya geldiği ve entelektüel bir zirve niteliği taşıyan uluslararası bir etkinlik olacak.
Yılın son kitap fuarı ise İstanbul'da gerçekleşecek. Her yıl binlerce kitapseverin ilgi odağı olan 41. İstanbul Kitap Fuarı, 2-10 Kasım 2024 tarihleri arasında Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.
 
 
 

Etiketler kitap fuarı Tüyap
Yorumlar
Kalan Karakter 800