Trabzonspor'un en pahalı 5 transferi! Hayal kırıklıkları, beklentiler, hayran bırakanlar...

Süper Lig'de üçüncülük mücadelesi veren Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bordo-Mavililerin en çok bonservis ödediği futbolcuları sizler için derledik. Kimler yok ki listede? Hayal kırıklığı yaratan, beklentileri aşamayan, kendinden söz ettiren ya da taraftarı hayran bırakan 5 isim...

Güncelleme:

   Süper Lig'in kritik virajında Trabzonspor, bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sezonu zirvede bitirmek isteyen Kanarya ile üçüncülük hesapları yapan Fırtına arasındaki karşılaşma için şimdiden nefesler tutuldu. Halil Umut Meler'İn yöneteceği mücadele saat 20:30'da başlayacak.

   Biz de Trabzonspor'un en çok bonservis ödediği 5 futbolcuyu sizler için derledik. Sizce Bodro-Mavililerin en pahalı transferleri kim? Haberi okuduktan sonra görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz. İşte hayal kırıklığı yaratan, beklentileri karşılayamayan, tribünlerin sevgilisi ve kendine hayran bırakan oyunculardan oluşan o liste:

Trabzonspor'un en pahalı 5 transferi! Hayal kırıklıkları, beklentiler, hayran bırakanlar... resim: 0

  1. Majeed Waris: 2014-15 sezonunda Spartak Moskova'dan 6,9 milyon € bedelle takıma katılan on numara, Trabzonspor'da sadece 1 sene forma giyebildi. Çoğu futbol severin unuttuğu oyuncu, bu kısa sürede 4 gol ve 2 asist kaydetti.
  2. Gökhan Ünal: Kayserispor'daki performansıyla büyüklerin radarına giren milli futbolcu, 2008-09 sezonunda 6,2 milyon € bedelle Karadeniz ekibinin yolunu tutmuştu. Gökhan Ünal, 1,5 sezonun ardından Fenerbahçe'ye imza attı.
  3.  Adrian Mierzejewski: 2011-12 sezonunda ülkesi Polonya'dan 5,2 milyon € bedelle Fırtına'nın yolunu tutan on numara, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı sezonda taraftarların beğenisini kazanmıştı.
  4. Andreas Cornelius: 2021-22 sezonunda Parma'dan 5,2 milyon € bedelle alınan Danimarkalı santrfor, Trabzonspor'da kısa süre kalsa da şampiyonluğun kazanılmasında başrollerden biri olmuştu.
  5. Didier Zokora: Sevilla'dan 2011-12 sezonunda 5 milyon € ödenerek Trabzonspor'a gelen Fildişili orta saha, taraftarların gönlünde yer etti. Emre Belözoğlu ile mücadelesiyle gündeme gelen Zokora, tribünlerin simgesi haline dönüştü.
Yorumlar
Kalan Karakter 800