TOKİ’den yeni bir müjde geldi! Hem işyeri hem de konut satışı yapılacak!

TOKİ son derece uygun fiyatlar dahilinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde verdi. Yeni yayınlanan son dakika duyurusu ile birlikte Türkiye’deki toplamda169 daire 32 yil için açık arttırmayla satılacak.

Güncelleme:

TOKİ’nin fırsatından yararlanmak isteyenler için başvuru şartları ve detaylar belli oldu. Açık arttırma dahilinde satılacak olan daireler uygun fiyatlarla vatandaşların yüzünü güldürecek. İşte haberle ilgili tüm detaylar…

TOKİ’den yeni bir konut projesi

TOKİ yayınlamış olduğu projeler ile birlikte vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Türkiye’nin 4.01 yanındaki pek çok dar gelirli Vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ yine bir projeyi da hayata geçiriyor. Başvuru yapmak isteyenler için bazı şartlar belirlendi. TOKİ’nin konut satışında gerekli şartları taşıyan vatandaşlar %20 beşlik bir peşinat ödeyerek 72 ay vadeyle ev sahibi olacak. Bu şekilde pek çok vatandaş adına ev sahibi olmak mümkün olacak.

32 ilde konut satışı duyurusu

TOKİ yayınlamış olduğu 32 ilde yapılacak konut satışı duyurusu adına detaylar belli oldu. Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere toplamda 32 il için 169 adet konut satışı yapılacak. Bunun yanı sıra 28 ilde ise 192 iş yeri satışı gerçekleştirilecek. Hem konut hem de iş yeri satış adına şart ve tarihler detaylı olarak açıklandı.

TOKİ’den yeni bir müjde geldi! Hem işyeri hem de konut satışı yapılacak! resim: 0

TOKİ iş yeri satışı

TOKİ yapmış olduğu ev satışlarının yanına bir de iş yeri satışlarına ekledi. Yapılacak olan iş yeri satışları %25 peşinat ve 48 ay vadeli şekilde vatandaşlara verilecek. Toplu konut idaresi Başkanlığı 32 ilde yapacak olduğu 169 konut ve 28 yıl için geçerli olan 192 iş yeri satışına 13 ve 14 Aralık tarihlerinde Satışı açacak. Belirlenen tarihler arasında konutlar adına 13 Aralık Çarşamba günü, işyerleri adına 14 Aralık Perşembe günü açık arttırma yapılacak. Açık arttırma Ankara Green park otel ve TOKİ İstanbul hizmet binası içerisinde yapılacak. Tüm bunların yanında www.emlakmüzayede.com.tr web sitesi üzerinden de teklifler gerçekleştirilebilecek.

TOKİ’nin açık arttırması için internet katılımı

TOKİ yapacak olduğu iş yeri ve konut satış açık arttırması ile ilgili detayları paylaşmaya devam ediyor. Açık arttırma internet üzerinden de yapılabilecek. Açık arttırma yapılacak olan internet katılım adına kayıt tarihleri 12 Aralık Salı saat 10:00.30’a kadar yapılabilecek. Açık artırma ile ilgili bankacılık hizmetleri Halkbank ve ziraat bank aracılığıyla yapılacak. Başvuru ve teminat işlemleri banka şubeleri aracılığıyla vatandaşlardan alınacak. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler www.toki.gov.tr web sitesi üzerinden paylaşıldı. Web sitesine erişimi olmayanlar 444 86 54 numaralı sabit telefon numarası üzerinden de bilgi alabilecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800