TOKİ vatandaşları sevindirecek bir haber duyurdu! 4800 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Günümüzde artan ekonomik sıkıntılar konut fiyatları üzerinde etkili oldu. TOKİ uygun kira imkanı ile konut projelerini sunmaya devam ediyor. Dar gelirli aileler için ev sahibi olma fırsatı sunulacak.

Güncelleme:

TOKİ geçtiğimiz günlerde yeni bir konut projesine imza attı. 4800 TL taksit imkanı ile vatandaşların ev sahibi olmasına imkan tanınacak. İşte dar gelirli aileler için özel olarak başlatılan konut projesinin detayları…

TOKİ dar gelirli ailelere sevindirecek

TOKİ dar gelirli ailelere yönelik yaptığı konut projesi ile dikkat çekti. Yapılan yeni konut projesi ile birlikte 19.000 TL peşinat ve de 4800 TL’lik aylık taksit ödemesi ile birlikte vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunulacak. Konut fiyatlarındaki artış ile birlikte uygun fiyatlı konut projeleri ev sahibi olmak isteyen aileler için umut ışığı oldu.

Başvurular 22 Kasım’da başlayacak

TOKİ bünyesinde yapılacak uygun fiyatlı konut projesi kapsamı içerisinde Ordu, Karaman, Muğla, Rize, Aksaray ve İstanbul illerinde konutların inşası başlayacak. Belirlenen iller içinde düzenlenecek olan ihaleler sonrası projeler hayata geçirilip başvuru süreçleri başlayacak.

Proje başvuruları 22 Kasım tarihinde başlayacak. Başvuru süreci sonrası düşük gelirli aileler için uygun fiyatlı ev sahibi olma fırsatı sunulacak. TOKİ’nin paylaşmış olduğu yeni konut projesi ile birlikte vatandaşların yüzü gülecek. Başvurular ile ilgili tüm detaylara TOKİ bünyesinde yapılacak ilanlar takip edilerek ulaşılacak.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde

TOKİ geçtiğimiz günlerde altı ili kapsayacak şekilde bir konut projesi geliştirdiğini paylaştı. Başvurular TOKİ’nin resmi web sayfası üzerinden yapılacak. Konuyla ilgili tüm detay ve son başvuru tarihleri olmak üzere önemli bilgiler TOKİ’nin web sitesinden paylaşıldı. Belirlenen illerde ihalelerin gerçekleştirilmesini ardından satış süreçleri gerçekleştirilecek. Aylık yalnızca 4800 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı yakalayan iller; İstanbul, Ordu, Rize, Aksaray, Muğla ve Karaman olarak belirlendi. İlerleyen dönemlerde farklı iller içinde başvuruların açılması söz konusu oldu. Vatandaşlar diğer illeri de kapsayacak konut projeleri için yapılacak açıklamaları merakla bekliyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800