TOKİ başvuru süreci devam ediyor! 36 il için son başvuru 30 Mayıs!

Yüzde 15 peşin 60 ay vadeyle İş Yeri, Konutlarda, yüzde 25 peşinatla 120 ay vade, Yüzde 25 peşinatla 72 ay vadeyle ödeme kolaylığı sunan TOKİ konut ve işyeri başvuru süreci başladı. İşte sizlerle TOKİ konut ve işyeri projesi ile ilgili detaylar...

Güncelleme:

TOKİ konut ve iş yeri projesi 36 ilde devam ederken, son başvuru tarihin 30 Mayıs 2024 olduğu bilgisine ulaşıldı. “Peki başvurular nereden ve nasıl yapılabilir? Hangi illerde satış yapılacak? TOKİ projesi için başvuru şartlar neler?” gibi soruların yanıtlarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

TOKİ fırsatı devam ediyor!

TOKİ, 36 ilde 33 konut 183 iş yeri için 30 Mayıs 2024’te kadar başvuruları alarak, 31 Mayıs’ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacağını açıkladı.

Konut satışı için yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, ayrıca yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulacak.

iş yeri satışları için yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçeneği sunuyor.

TOKİ, başvuruların Emlak Müzayede sitesi üzerinden, 30 Mayıs Perşembe gününe kadar alınmaya devam edecek.

31 Mayıs’ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.

TOKİ konut ve işyeri projesi hangi illerde yapılacak?

TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden yer alan duyurudan elde edilen bilgilere göre konut ve işyeri satışları aşağıda belirtilen illerde yapılacak;

Konutlar için;

İstanbul, Ankara, Balıkesir, Çorum, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Zonguldak, Rize, Siirt, Tunceli, Kars için satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinata ek olarak 72 ay vade imkanı sunulacağı bilgisi yer alıyor. Ayrıca Ankara’daki TOKİ konutları için ise yüzde 25 peşinat, 120 ay vadeyle imkanı sunulacak.

İş yerleri için;

Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir, Ankara, Yalova, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Afyonkarahisar, Erzurum, Gaziantep, Isparta, Diyarbakır, Sinop, Sivas, Kütahya, Osmaniye, Burdur, Adana, Elazığ, Kastamonu, Trabzon, Giresun, Uşak, Kars, Kırşehir, Şanlıurfa illerinde satışa sunulan iş yerleri için ise yüzde 15 peşinat, 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Açık artırma için www.emlakmuzayede.com.tr internet adresinden de teklif verilebilecek. İnternet katılımı için kayıtlar ise, 30 Mayıs 2024 günü saat 14.00’a kadar devam edecek.

31 Mayıs Cuma günü yapılacak açık artırma, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirileceği bildirildi.

Ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ile www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerinden ulaşılabilir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800