THY'den ikinci pilot adaylarına iş fırsatı! Nasıl başvurulur?

Türk Hava Yolları (THY), ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı. İşte detaylar...

Güncelleme:

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık 2003 ile 1 Ocak 1994 tarihleri arasında doğan tüm lisans mezunu bireyler, hangi bölümden mezun olursa olsun, THY ailesine katılım için başvuruda bulunabilecekler. Başarılı olan adaylar, istihdam sürecinde 2 yıl süresince çeşitli eğitimlere tabi tutulacaklar. Bu süreçte adaylar, 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet hakları gibi avantajlardan faydalanma imkanına sahip olacaklar.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, açıklamada görüşlerini paylaşarak, şirketin istihdam faaliyetlerine devam ettiğini vurguladı. Bolat, "Dünyanın en çok noktasına uçan bir firma olarak, güçlü finansal yapımız ve geleceğe yönelik hedeflerimiz doğrultusunda filo ve çalışan sayımızı artırmaya devam ediyoruz. 2024 yılı sonuna kadar, iştiraklerimiz aracılığıyla yapılacak işe alımlarla birlikte ailemizi 75 binden 85 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Gelecekte de bayrağımızı gururla gökyüzünde dalgalandırmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

İkinci pilot aday adaylığı ve diğer açık pozisyon başvuruları, ilgililerin "kariyer.thy.com" adresinden gerçekleştirilebilecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800