THY'den avantajlı bilet kampanyası! Hangi ülkelerde geçerli?

Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'daki belirli ülkeler için düzenlenecek gidiş-dönüş uçuşlarda, her şey dahil 119 dolardan başlayan özel fiyatlar sunacak.

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın en çok ülkesine uçuş gerçekleştiren havayolu şirketi olan THY, Doğu Avrupa'da 18 farklı noktaya özel fiyatlarla uçuş fırsatı sunuyor. 

Kampanya nerelerde geçerli? 

Kampanyadan faydalanmak isteyenler, sınırlı sayıdaki koltuklar için geçerli olacak avantajlı fiyatlarla bilet satın alabilirler. 21 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında, 11 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında Köstence'ye 119, Bükreş'e 129, Batum'a 139, Budapeşte, Tiflis ve Cluj'a 149, Varna'ya 159, Kişinev, Sofya ve Krakow'a 169, Prag'a 179, Gence ve Nahcivan'a 189, Bakü, Varşova, Riga ve Vilnius'a 199 ve Tallinn'e 209 dolar başlangıç fiyatlarıyla seyahat etme imkanı bulunuyor. 

Kampanya kapsamındaki fiyatlar, THY'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan bilet alımları için geçerli. Bilet fiyatları, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir.

Yolcular, kampanya ile ilgili detaylı bilgilere THY'nin internet sitesi veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezi üzerinden ulaşabilirler.

Yorumlar
Kalan Karakter 800