Taksi ücretlerine zam geldi! Yeni zamlı tarifede Uber detayı dikkat çekti!

Taksi ücretlerine Uber ayarı getirildi. Buna göre yapılan düzenleme ile birlikte Uber tarafından alınan komisyonların taksi ücretlerine yansıtılması sağlandı.

Güncelleme:

Taksi ücretlerine Uber ayarı getirildi. Buna göre yapılan düzenleme ile birlikte Uber tarafından alınan komisyonların taksi ücretlerine yansıtılması sağlandı. Bu durumda taksicilerin de Uber’e verilen tutarın müşteriden tahsil edilmesi isteği de onaylanmış oldu.

Ticari taksilerde kullanılan Uber uygulaması ile birlikte tüketiciye de ek bir masraf daha çıktı. Uber uygulamasından kullanılan taksilerin o platforma verdiği komisyon artık müşteriden kesilecek. Buna göre yapılan açıklama ile birlikte artık bu uygulama ile birlikte taksi çağıran kişinin Uber platformuna 20 TL ödeyeceği tutar belli oldu.

Uber için 20 TL ödeme geliyor!

11 Aralık Pazartesi gününden itibaren Uber tarafından çağrılan taksilere müşteri ayrıca 20 TL ödeyecek. Daha önce taksiciden alınan bu ücret artık müşteriden tahsil edilmeye başlanacak. Bu hizmet hem nakit h em de kredi kartı ile yapılan işlemlerde geçerli olacak. Yolculuk ücretine eklenecek olan bu tutar ile birlikte müşterinin ekstra 20 TL ödeyeceği belirtildi.

Taksi ücretleri için yeni yılda da zam yapılması beklenirken yapılan bu zammın 20 TL ile sınırlı kalmayacağı ifade ediliyor. Mazot ve benzin fiyatları düşerken taksicilerin kilometre başına zam isteği de belediyeler tarafından değerlendirilmeye alınıyor.

Etiketler taksi
Yorumlar
Kalan Karakter 800