Sosyal Yardım Destek Parası Sonuçları Açıklandı mı?

Pandemi süreciyle birlikte dar gelirli ailelere destek olması için başlatılan Sosyal Destek parası sonuçları herkes tarafından merak konusu oldu. Sonuçlar açıklandı mı?

Güncelleme:

Başvurular e-devlet üzerinden başvurular alınmakla birlikte yine sonuçlar da e-devlet üzerinden sorgulanabilecek. 3. faz kapsamında e-Devlet üzerinden alınmaya devam eden Sosyal Yardım başvuruları sürekli olarak değerlendirilmeye devam ediyor. 

3. faz başvurularının başlamasının ardından Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 'Arsası, arabası ve 100 büyükbaş hayvanı olan kişiler de başvuruyor.' şeklinde konuşmuştu. Başvuruların değerlendirmeye tabi tutulduktan sonra ödeme işleminin gerçekleştirildiği açıklanmıştı.

Sosyal Yardım desteğine başvurmak için;


TC Kimlik numarasının son rakamı 0 olanlar pazartesi, 2 olanlar salı, 4 olanlar çarşamba, 6 olanlar perşembe, 8 olanlar cuma günlerinde başvurularını yapabilir. Cumartesi ve pazar günleri ise herhangi bir sınırlama olmaksızın herkes başvuru yapabilir.


E-devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne gelin. Ardından 'Sorgulama' butonuna tıklayın. Sosyal yardım başvuru sorgulama ekranı da başvuru ekranı ile aynı sayfada yer almaktadır. Başvurunuzu tamamladıktan sonra detayları başvuru sayfasından görebilirsiniz.

Etiketler yardım Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800