Sıfır araç almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat Egea’dan geldi! Egea’dan ÖTV indirim kampanya

ÖTV muafiyetli araç fiyatları son zamanlarda bir hayli merak konusu olurken, popüler otomobil modelleri arasında yer alan Egea’nın ÖTV indirimli fiyat listesi yayınlandı. İşte sizlerle ÖTV muafiyeti ile ilgili bilgiler Egea fiyat listesi...

Güncelleme:

Hem fiyat açısından hem de teknik ve donanım özellikleri ile Türkiye’de oldukça talep gören Egea Modelinin, ÖTV muafiyeti ile satışa sunulması talebi iki katına çıkaracak gibi görünüyor. Peki ÖTV muafiyetinden kimler yararlanabilir? Egea’nın ÖTV indirimli fiyatı ne?

Egea güncel fiyatı ve ÖTV indirimli fiyat açıklandı!

Popüler otomobil markaları arasında yer alan Fiat’nın kendi kadar popüler olan Egea modeli Türkiye genelinde fiyat açısından uygun olması nedeniyle oldukça tercih edilen modeller arasında.

Hem fiyat açısından hem de teknik ve donanım özellikleri ile dikkatleri çeken Egea, birde üstüne ÖTV muafiyeti ile sunulması talebi iki katına çıkaracak gibi görünüyor.

En uygun fiyatlı modeller arasında en başta yer alan Fiat Egea Sedan’ın 2023 versiyonu kendi segmentinlerine göre daha uygun modelinin ÖTV indirimli fiyatı şu şekilde;

Fiat Egea Sedan’ın 2023 versiyonu modelinin mevcut fiyatı 814.900 Türk Lirası olurken, ÖTV muafiyeti dahilinde 448.800 Türk Liraya kadar düşüyor.

ÖTV muafiyetinden kimler yararlanabilir?

ÖTV muafiyet kapsamında, sıfır kilometre yeni bir araç almak isteyen kişilerin belirli şartları taşıması gerekmektedir. ÖTV muafiyetinden yararlanmak isteyen kişilerden talep edilen şartlar şunalar;

ÖTV muafiyet hakkına sahip olmak isteyen kişilerin engelli raporu olması gerekmektedir.

Devlet hastaneleri tarafından alınan engelli raporda kişilerin yüzde 90 ve üzeri engeli olması talep edilen şartlar arasındadır.

Devlet hastanelerinden alınan sağlık raporu ile durumunu belgeleyen engelli kişiler, sıfır kilometre otomobil alımında ÖTV muafiyeti sunulmaktadır. Fakat bunun için alınacak aracın ÖTV dahil fiyatının belirli bir sınır bulunmaktadır.

ÖTV muafiyeti ile satın alınan araçlar bazı kısıtlamalara tabi tutulmaktadır. Bu kısıtlamaların bazıları ise satış sonrası bekleme sürelerini ve satış koşullarıdır

Bunlar arasında en belirgin şartlar arasında ÖTV muafiyeti ile alınan araçların 5 yıl boyunca satılamaması yer almaktadır. Bu süre sonrasında araç, sahipleri istedikleri gibi araçlarını satabilirler.

Yorumlar
Kalan Karakter 800