Sıfır arabalarda dev kampanya! Bu kampanya kaçmaz!

Araba almak isteyenlere, Toyota, Fiat, Peugeot, Citroen Renault gibi dev firmalardan kaçırılmayacak fırsat geldi! Dev otomotiv markaları peşin indirimlerden, finansman desteğine kadar birçok avantaj sunuyor. Kampanya ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Güncelleme:

Otomobil üreticileri kampanyalarını duyurdu!

Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar yüksek kredi faizleri karşısında ne yapacağını şaşırmış durumdayken, Fiat, Renault, Peugeot, Citroen gibi piyasada önemli bir yere sahip olan otomobil üreticilerinden yüzde sıfır faizli finansman desteği geldi.

Otomobil fiyatlarındaki yükseklik, Kredi faiz oranlarındaki artış, sıfır araba sahibi olmanın önünde büyük engel teşkil ederken, markaların birbirinden avantajlı kampanyaları, sıfır kilometre araç sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor.

Sıfır otomobil kampanyalarında neler var?

Otomobil üreticileri, piyasanın hareketliliğini sağlamakta adına çeşitli avantajlar sunmayı devam ederken, Toyota, Fiat, Peugeot, Citroen Renault gibi dev markaların sunmuş olduğu kampanyalar şu şekilde;

TOYOTA

Toyota, sıfır kilometre araba almak isteyen tüketicilerin karşısına, SUV segmentinde popüler olan “Toyota Corolla Cross” modeli çıktı. Toyota gelen kampanya duyurusunda geniş iç hacmi ve konforuyla öne çıkan Toyota, Corolla Cross modelinde 125.000 TL’ye varan indirimlerin yer aldığı gözlemlendi.

HYUNDAİ

Hyundai, Elantra, Kona ve Tucson modellerinde 60.000 TL’ye kadar indirimlerle dikkatleri çekti.

FİAT

Fiat, Egea ve 500e modellerinde 100.000 TL’ye varan nakit indirimler ve aynı zamanda da 300.000 TL’ye 12 ay yüzde faiz fırsatı sunuyor.

RENAULT

Renault, sıfır kilometre araç almak isteyen kişilerin karşısına “Finansman Desteği” ile çıktı. Renault Koleos modelinde 75.000 TL’lik takas desteğine ek olarak, 100.000 TL’ye varan nakit indirimler ve 300.000 TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuyor.

PEUGEOT

Peugeot tüm modellerinde uyguladığı %0 faiz kampanyası ile finansman desteği sağlıyor.

CİTROEN

Citroen elektrikli araç segmentindeki Ami modeli için 120.000 TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz olanağı sunuyor.

CHERY

Uygun fiyatıyla Türkiye piyasasına bomba gibi giriş yapan Chery, OMODA 5 ve TIGGO7 PRO modelleri için 10.000 TL değerinde yakıt çeki veriyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800